Der opstod en fejl under forsøget på at ændre varianten, prøv igen senere.
Ikke tilgængelig
Fri fragt indenfor Danmark.

Let snefald Mumikrus 2018

Mumikruset "Let Snefald" er sæsonkruset for efteråret og vinteren 2018, og det sælges i et begrænset oplag. Denne gang kommer vi med til den vinterlige Mumidal, hvor den første sne falder efter nytår, og hvor Mumitrolden står og føler sig forundret.
Fnug efter fnug lander på hans varme næse og smelter. Han fanger snefnuggene med sine bløde poter og beundrer dem en stund.
Efter en tur til stranden går han længe omkring og sparker en isklump foran sig langs med stranden, mens han ser op. Han betragter snefnuggene, som daler ned mod ansigtet, og der kommer flere og flere, der er bløde og lette som dun.
Er det sådan, det går til? Mumitrolden har altid troet, at snefnug vokser fra marken, nedefra og op. Vejret er blevet mildere, og Mumitrolden gribes af den samme henrykkelse, som han plejer at føle om sommeren, når han vader ud i havet. Han kaster badekåben af sig og smider sig så lang, han er - i en snedrive.
"Vinter" tænker han – "man kan jo kun synes om den".
Denne skønne vintersaga til kruset har motiv fra Tove Janssons fantastiske originalillustrationer og vækker virkelig en længsel efter en hvid og snerig vinter!

General info

VaremærkeArabia
DesignerTove Jansson
SerieMumin
Antal1 stk.
Artikel nummer32745-01

Fakta

Materiale: Porcelæn. Størrelse: Rumindhold: 30 cl. Højde: 8,1 cm. Ø: 8,3 cm.Bredde (inkl. hank): 11,2 cm.

Vedligeholdelse

Tåler opvaskemaskine.Tåler mikroovn.Tåler fryser og køleskab.Ovnfast.
Andre designs, vi tror, du vil kunne lide
Andre syntes også om
Indkøbskurv
Luk