GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

PÅSKEÆG TIL ALLE INDRETNINGSENTUSIASTER 10-50% på næsten alt*

Varemærker/Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Audo Copenhagen er synonymt med moderne minimalisme og skandinaviske designklassikere. Menu og By Lassen er forenet til dette livsstilsmærke og designimperium, der kombinerer dansk møbelarv med påvirkninger fra hele verden for at skabe innovative og moderne interiørdesignprodukter i form af møbler, belysning og tilbehør.

618 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
18
Side 1 af 18

Menu og By Lassen bliver til Audo Copenhagen

De velkendte danske brands Menu og By Lassen er blevet fusioneret til livsstilsbrandet Audo Copenhagen. Materialer af høj kvalitet, gennemtænkte detaljer og menneskelige behov er udgangspunktet for Audo Copenhagens produkter.

En sammensmeltning af dansk design og globale indflydelser


Audo Copenhagen kombinerer den danske møbelarv fra Mogens Lassen og andre med innovativt og moderne design fra andre dele af verden. Resultatet er moderne skandinavisk design med bløde former og et enkelt udtryk som fællesnævner.

Nyt navn, men samme sortiment

Sortimentet fra både Menu og By Lassen vil leve videre og fortsætte med at udvikle og udvide sig for at afspejle Audo Copenhagens vision om at væve sin danske designarv sammen med moderne og globale indflydelser. Populære produkter som Carrie LED-lampen eller JWDA-bordlampen fra Menu vil stadig være tilgængelige, men nu under samme brand som Kubus-lysestagen fra By Lassen. Ved at sammenlægge Menu og By Lassens sortiment vil Audo Copenhagen kunne tilbyde en bred vifte af interiørdesignprodukter, belysning og møbler under ét tag.

The Audo i København

Audo Copenhagen har også et innovativt mødested og hotel i København kaldet The Audo. Her kan folk mødes for at udveksle ideer og blive inspireret både af hinanden og af den smukke arkitektur og det evigt skiftende interiørdesign. Bygningen og selve konceptet hedder Audo efter den latinske sætning Ab Uno Disce Omnes, som betyder "fra én, lær alle".

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB