GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Inspiration & tips/Tips/Organiser spisekammeret

5 tips til at hjælpe dig med at organisere spisekammeret

Vil du have et perfekt organiseret spisekammer? Vi har fem tips til dig, fra æstetiske opbevaringskrukker og kurve til praktiske etiketter, der kan hjælpe dig med at få det Instagram-værdige spisekammer, du drømmer om!
Fredag d. 9 september 2022
Del artiklen
Organiser spisekammeret med praktisk opbevaringsglas fra Brabantia og kurve fra Korbo for en nemmere hverdag.

Organiser spisekammeret med praktiske organiseringskrukker, mærker og praktiske kurve til at gøre din hverdag lidt nemmere.

SÅDAN ORGANISERER DU SPISEKAMMERET

Spisekammeret er et sted i hjemmet, der virkelig kræver organisering, så du nemt kan finde dine tørre varer og krydderier og hurtigt kan se, hvad der skal fyldes op. Her får du 5 tips til, hvordan du organiserer dit spisekammer.

5 tips til at organisere spisekammeret:

  1. Brug smarte opbevaringsglas
  2. Marker opbevaringsglassene med en praktisk etiket
  3. Gem vigtige etiketter fra emballagen
  4. Mærk opbevaringsglassene med bedst før-dato
  5. Organiser spisekammeret med opbevaringskasser og kurve

1. BRUG SMARTE OPBEVARINGSKRUKKER

Brug smarte opbevaringskrukker til at organisere dit spisekammer. Firkantede opbevaringsglas som disse fra Brabantia passer perfekt sammen og giver den vigtige ensartede æstetik. De giver også et klart overblik over de ting, der trænger til at blive fyldt op. Man kan aldrig få for mange opbevaringskrukker, vel?

Organiser spisekammeret med praktiske opbevaringsglas fra Brabantia med mærker og smarte kurve fra Korbo for en nemmere hverdag.

At organisere dit spisekammer med Brabantias opbevaringsglas er et perfekt tip til at få et godt overblik af hvad du har til madlavning eller når du skal bage.

Et tip til at organisere spisekammeret er at opbevare frugt i kruve eller dit brød i en fin brødkasse som denne fra Brabantia.

2. MÆRK OPBEVARINGSKRUKKERNE MED PRAKTISKE ETIKETTER

Brug en smart dymo, som sætter praktiske etiketter fast på ingen tid. Sæt derefter etiketterne på dine opbevaringsglas for nemt at organisere dine tørvarer, så du og alle andre nemt kan vælge varer fra dit spisekammer. Du kan mærke alt fra krydderier og tørvarer til forskellige typer te. Praktiske etiketter er et must i dit spisekammer!

Print etiketter med en dymo til at organisere dine opbevaringsglas nemmere i dit spisekammer.

Marker dine krydderier med praktiske etiketter så du nemt kan se hvilke krydderier er hvilke i dit spisekammer.

3. GEM VIGTIGE ETIKETTER FRA EMBALLAGEN

Har du en vigtig etiket fra en tørvare, som du gerne vil gemme og holde styr på? Hold dit spisekammer ekstra organiseret, og klip etiketten ud af emballagen, og sæt den i låget på opbevaringsglasset. Eller hvorfor ikke skrive en seddel til dig selv? Alt fra portionsanvisninger til madlavningsinstruktioner.

4. MÆRK OPBEVARINGSGLASSENE MED BEDST FØR-DATOEN

Et godt tip er at skrive holdbarhedsdatoen på en seddel, som du sætter på indersiden af låget på opbevaringsglassene. Det er godt til at holde styr på, hvornår tingene udløber. Læg de tørvarer, der har samme udløbsdato, ved siden af hinanden, så du ikke behøver at dobbelttjekke før-datoen flere gange.

Har du vigtige etiketter fra en vare som du vil gemme og holde styr på? Klip etiketten fra emballagen og sæt den på indersiden af låget til opbevaringsglasset.

5. ORGANISER SPISEKAMMERET MED OPBEVARINGSKASSER OG KURVE

Sidst, men ikke mindst, skal du organisere spisekammeret med praktiske opbevaringskasser og kurve, som du nemt kan tage med dig, hvor end du har brug for det. Saml forskellige ingredienser, som du skal bruge til en bestemt ret, i en opbevaringsboks som denne fra Brabantia, der har et praktisk håndtag. Det gør det nemmere, når du gerne vil have den med hen til komfuret eller til dit udekøkken om sommeren. Praktiske kurve som disse fra Korbo er også perfekte at have i spisekammeret, da man kan se præcis, hvad der er i dem, og de kan rumme meget.

Vi håber du er blevet inspireret til at organisere dit spisekammer og gør din hverdag lidt nemmere med disse smarte og praktiske tips!

Foto: Angeliqa Daldorph Styling: Elina Larsson, Angeliqa Daldorph

Linnéa Axelson
Forfatter

KØKKEN OPBEVARINGSTIPS TIL SPISEKAMMERET

Vis mere

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB