GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Virksomhedsordrer / B2B

Til virksomheder

Til virksomheder

Nordic Nest er en af Sveriges største leverandører af møbler og indretning til både hjemmet, arbejdspladser og kontor. Vi tilbyder møbler, belysning, indretningsdetaljer, porcelæn, glas og kontorinteriør. Vi arbejder med de største og mest velkendte skandinaviske varemærker hvor at de fleste af vores tids klassikere findes. Derfor har vi også mulighed for at hjælpe vores kunder med virksomhedsindretning, indkøb, og tilbud til både små og store projekter. Kontakt en af vores projektledere så hjælper vi dig med et tilbud, placere en ordre og levering.

Vil du have hjælp med et tilbud eller har du nogle spørgsmål om indkøb? Kontakt os via vores kontaktinformationer her under.


Som virksomhedskunde tilbyder vi dig:

  • Professionel rådgivning, koordinering af indkøb og levering af din bestilling. Du slipper for at koordinere dit projekt med flere leverandører og varemærker
  • Adgang til hele sortimentet hos os med over 400 varemærker
  • Samarbejdsaftale med Nordic Nest ved løbene behov af møbler og indretning
  • Gavekort/gave til ansatte


Kontakt os

E-mail: virksomhed@nordicnest.dk

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB