GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Om os

Om Nordic Nest

NORDIC NEST – Et hjem, du elsker

Et hjem forandrer sig konstant, og de, der bor der, vokser hele tiden. Det samme gælder os. Da vi åbnede i 2002, hed vi Scandinavian Design Center. I dag byder vi dig velkommen under et nyt navn: Nordic Nest. 

Lige fra starten har vores ambition været at dele vores viden om og passion for den skandinaviske livsstil og designtradition. Og det er noget, vi er meget optagede af fortsat at dele med dig. Ligesom du stræber efter at forbedre dit hjem med tiden, bygge det op og tilføje lidt til det ad gangen, så gør vi hos Nordic Nest det samme.

  • Som kunde hos os får du altid hurtig, personlig og pålidelig service.

 

  • Har du købt noget hos os tidligere? Alle tidligere køb har de samme garantier og betingelser som før.

 

  • Du kan vælge mellem 30.000 skandinaviske designprodukter fra mere end 200 brands.

Vi forstår, at design er noget personligt. Det handler ikke om, hvor du bor, men om de erfaringer, du har gjort dig, de mennesker, du fylder dit hjem med, og de minder du skaber i det.

Minder får nyt liv gennem tingene i dit hjem. Uanset om det handler om din yndlingsvase, der pynter på spisebordet, eller det perfekt formgivne krus til din morgente. Den skandinaviske livsstil og det skandinaviske design bliver skabt gennem de samme små detaljer, som gør en bolig til et hjem. Det er denne måde at leve på, som vi ønsker at dele med dig. Vores mål er at få dig til at føle dig inspireret og tryg som kunde hos os – i samtlige detaljer. Fra det øjeblik du besøger vores hjemmeside første gang, til du bestiller de ting, der skal være en del af dit hjem.

Vi hjælper dig med at skabe et hjem, du elsker og er stolt over at dele med andre.

Nordic Nest - Welcome home

Man har taget den skandinaviske designtradition til sig over hele verden med dens unikke måde at leve på. Den funktionelle minimalisme og den tidløse skønhed former en livsstil, hvor folk mødes og øjeblikke deles.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@nordicnest.dk eller 69 91 82 30, hvis der er noget, vi kan være behjælpelige med.

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB