Hvordan kan jeg bestille hos Nordic Nest?

  1. Begynd med at vælge kategori og de produkter du er interesseret af, fyld i antal og eventuel variant. Dine varer lægges automatisk i indkøbsvognen når du trykker på knappen læg i indkøbsvognen.
  2. Øverst på siden til højre kan du se antalet varer og totalsummen for de varer som ligger i indkøbsvognen. Vil du se hvad som ligger i indkøbsvognen trykker du på din indkøbsvogn
  3. Når du vil betale trykker du på din indkøbsvogn øverst på siden. Kontrollere at de varer som du vil bestille findes der. Vil du tage bort eller ændre antalet varer trykker du på Tag bort eller Antal og derefter opdatere. Når alt er kontrolleret og ok trykker du på til kassen.
  4. I kassens første trin skriver du dit navn og din adresse. Her er det også muligt at opgive en anden leveringsadresse hvis du ønsker at sende den til veninden eller sommerhuset. Herefter vælger du den leverings- og betalingsmåde som du ønsker. Venligst kontrollere at dine personlige oplysninger er korrekte. Herefter trykker du på Bestil for at bekræfte din bestilling.
  5. I kassens sidste trin får du din orderbekræftelse og dit ordernummer. Denne information sendes også til den e-mailadresse du har oplyst ved orderbestilling.
Indkøbskurv
Luk