Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb og vil returnere varerne?

Nordic Nest tilbyder en fortrydelsesret på 365 dage. Det betyder, at du kan vælge at returnere dine varer inden for 365 dage efter, at du har modtaget dem. For at kunne returnere varerne, skal de være i uændret stand og i original emballage, hvis denne er tilgængelig. 
 
Købsprisen refunderes fuldt ud senest 14 dage efter, at vi har modtaget varen retur. Hvis du udøver din fortrydelsesret, skal du dog betale forsendelsesomkostningerne til Nordic Nest. Fortrydelsesretten gælder ikke specialfremstillede eller specielt bestilte produkter, i henhold til dine instruktioner. 
 

 1. Klik her for at registrere din returvare og følg trinene for at gøre din returret gældende. Der kan du vælge, hvad du vil returnere og angive årsagen til din returering. 
   
  2. Når du har udfyldt alle trinene, sendes der en retur-forsendelseslabel til den e-mailadresse, du har angivet, så du kan udskrive den. Returforsendelseslabelen kan udskrives straks. 
   
  3. Husk at pakke varen/varerne godt i ind den originale emballage og emballer den godt. Kom følgesedlen i pakken.   
   
  4. Sæt returforsendelses-labelen fast på pakken, så den let kan ses, og aflever den til din PostNord-agent.   
   
  5. Når vi har modtaget din returvare, refunderer vi dig det tilsvarende beløb. Du skal betale forsendelsesomkostningerne, som er på 59 kr, når du returnerer varen. Refusionen sker senest 14 dage efter modtagelse af din returvare. Bemærk, at returvarer, der afhentes af PostNord, gælder større varer, hvis returomkostninger kan variere. Kontakt vores kundeservice via e-mail eller telefon for at få hjælp med dette. 
   
  6. Når din returvare håndteres, giver vi dig besked via e-mail.   
Indkøbskurv
Luk