GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Filifjonkan Mumin tallerken - grå - Arabia
Filifjonkan Mumin tallerken - grå - Arabia
Filifjonkan Mumin tallerken - grå - Arabia
Filifjonkan Mumin tallerken - grå - Arabia
Filifjonkan Mumin tallerken - grå - Arabia
Filifjonkan Mumin tallerken - grå - Arabia
KAMPAGNER
Arabia

Filifjonkan Mumin tallerken

grå
127 kr.219 kr.Vejl. pris inkl. moms
På lager, klar til levering
Levering til Danmark: 49 kr.

Beskrivelse

Arabias Mumitallerken med Filijonken har et motiv, der viser, hvordan hun finder støvmidernes drilske skjulesteder og derefter lader sæbeskummet flyde. Via Filijonken-servicet, der består af en Mumitallerken, et Mumikrus samt en Mumiskål, lærer vi Filijonken og hendes typiske træk at kende. Motivet er designet af Tove Slotte og bygger på Tove Janssons bog "Sent i november" fra 1970 samt tegneserien "Klåttdjurets frieri", som hun udgav sammen med Lars Jansson i 1959.

Filijonken er mor til tre, og for hende er orden, renlighed og forudsigelighed vigtige elementer, og noget, der får hende til at føle, at hun har kontrol over livets gang. Hvis Mumimor er den figur i Mumidalen, der ikke lader sig forstyrre af småting, er Filijonken det stik modsatte! Hun er nervøst anlagt og bruger rengøringen til at få orden på sit liv. Hun er desuden streng i sin opdragelse af børnene og ønsker ikke, at de skal få dårlige vaner. Hvis sandheden skal frem, er Filijonken virkelig jaloux på Mumimor og hendes bohemeliv, men hun har svært ved at bryde sit neurotiske mønster.

Historien begynder med en psykiater, der kommer for at få Filijonken helbredt for sit rengøringsvanvid. Mumimor, der altid er den faste støtte i Mumidalen, beslutter sig for selv at løse problemet. Det sker, da Filijonkens hus begynder at forfalde, og Mumimor vælger at skrive et telegram, som Filijonkens børn entusiastisk videregiver til deres mor. I telegrammet står der, at Filijonken vil få besøg af en kvindekomité, og på den måde lykkes det Mumimor at helbrede Filijonkens rengøringsvanvid.

Mumitallerkenen er fremstillet af et slidstærkt vitroporcelæn, og den bliver en skøn tilføjelse til Mumisamlingen. Den er lige så velegnet til sandwiches til morgenmad som til kager eller et stykke skærekage til kaffen. Du kan mikse og matche Mumitallerkenen med andre Mumiprodukter fra Arabia.

Fakta

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser for dette produkt. Køb produktet og vær den første til at skrive en anmeldelse.

Kundeservice

Andre designs, vi tror, du vil kunne lide

Andre syntes også om

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB