GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Adventsstager

Med en stor adventslysestage af messing, sølv eller træ i dit vindue skaber du en hyggelig julefølelse både indendørs og udendørs.
109 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Når juletiden nærmer sig, er adventslys et must i vindueskarmen. De lyser årets mørkeste tid op og skaber samtidig forventninger om en hyggelig jul. Hos os finder du et udvalg af moderne adventslysestager med inspiration fra klassisk design, enten med LED-belysning eller traditionelle glødepærer. Skab den rette stemning med kvalitetsprodukter fra mærker som Watt & Veke, Star Trading eller By Rydéns.

Vi har adventslysestager, der passer til alle miljøer, små som store, i forskellige materialer såsom messing, lakeret metal eller malet træ. Her finder du eksempelvis den populære Elflugan, en moderne klassiker, som med fordel kan anvendes året rundt. Elflugan er designet af Marie-Lundgren Carlgren og Kina Strandberg, og inspirationen kommer fra en sværm af ildfluer. Med sin samling af små lys skaber den en hyggelig julestemning.

Vi forhandler også den klassiske adventslysestage Luciatåg, en populær julefavorit fra Star Trading. Lysestagen er fremstillet i malet træ med syv små figurer bestående af fem personer, en dreng og en lucia, der alle holder en lyskilde. Toget er en dekorativ detalje i vinduet, hvor det spreder et varmt og hyggeligt lys hele december måned.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB