GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Belysning/Lamper/Fjerlamper

Fjerlamper

Fjerlampen skaber straks en hyggelig atmosfære i dit hjem og er lige så velegnet i soveværelset som i stuen. Her finder du fjerlamper i flere forskellige størrelser og farver. Med en lampefod, et ophæng eller et gulvstativ kan fjerlampen anvendes både som bordlampe, loftslampe eller gulvlampe.

En fjerlampe giver et blødt touch til din indretning og passer ind i ethvert rum, både et soveværelse og en stue. Her finder du fjerlamper i forskellige størrelser og farver, både i form af lamper med fod og pendler. På den måde kan du både bruge dine fjerlamper som bordlampe og som pendel.

33 resultater sorteret efter  
Popularitet

Den er flot, uanset om den er tændt eller slukket

En fjerlampe er et godt valg, når du vil have en lampe, der afgiver et dæmpet og behageligt skær. Det stemningsfulde lys fra fjerlampen giver en jævn overgang til andre lyskilder i rummet, hvilket skaber en meget behagelig atmosfære. Disse egenskaber gør fjerlamperne fremragende som belysning i både soveværelser og stuer. Derudover er fjerlampen lige så flot, når den er slukket, da de bløde fjer bidrager med et hyggeligt præg.

Fjerlamper til ethvert hjem

Lampernes yndefulde præg kan både være med til at underbygge den romantiske indretningsstil, men kan også bidrage med en interessant kontrast i det mere moderne og minimalistiske hjem. Vælg gerne en klassisk hvid fjerlampe for et tidløst look eller en lampe med farvede fjer i eksempelvis en grå eller lyserød nuance for et mere effektivt udtryk.

Skab din egen fjerlampe

En fjerlampe består normalt kun af selve lampeskærmen. Kombinerer du imidlertid den fjerbeklædte lampeskærm med et ophæng, vægophæng, lampefod eller et gulvstativ får du en komplet lampe. Du kan skabe din egen variant af den populære fjerlampe ved selv at vælge materiale og farve på ledningen, lampefoden eller stativet, der enten matcher eller bryder fjerens farve, alt afhængigt af hvad der passer til din personlige indretningsstil. Vælg gerne en mindre størrelse på fjerlampen, når du vil anvende den som bordlampe, og en større størrelse, når du vil anvende den som en loftslampe eller gulvlampe.

EOS – den originale fjerlampe

Fjerlampen Eos fra Umage er originalen, som skød gang i trenden med fjerlamper. EOS er designet af Søren Ravn Christensen, og den bløde fjerlampe kan med det helt rigtige tilbehør benyttes både som bordlampe, pendel eller gulvlampe. Fjerlampen EOS fås også som plafond. Den går da under navnet EOS Up. Plafonden kan anvendes både i loftet og på væggen.

Fjerlamper i den bedste kvalitet

Uanset om du vil have en lille eller stor fjerlampe, finder du et bredt udvalg af forskellige størrelser og farver af vellavede fjerlamper i den bedste kvalitet hos Nordic Nest.

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB