GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Belysning/Lamper/Solcellelamper

Solcellelamper

En solcellelampe er en fremragende udendørsbelysning til både altanen, udestuen og haven.
15 resultater sorteret efter  
Popularitet

Lys dit hjem op indendørs eller udendørs med en solcellelampe 

At købe en solcellelampe er et smart og miljøvenligt valg. Det fungerer lige så godt at bruge en solcellelampe udendørs som indendørs. Placer solcellelampen i dagslys, og efter et par timer er den opladet og klar til brug. 

Hos Nordic Nest finder du smarte og dekorative solcellelamper fra velkendte mærker som: 

Hvordan fungerer en solcellelampe? 

Hver solcellelampe har et lille solpanel, der oplades af lys, ikke nødvendigvis af solen. Inde i din solcellelampe er der et batteri, der oplades fra lyset, og efter et par timer er solcellelampen opladet og klar til brug. 

En solcellelampe kan altid oplades af lys, men her kan du også finde en solcellelampe, der kan oplades via USB. Dette er praktisk på dage med mindre sollys eller hvis du ønsker at bruge din solcellebelysning indendørs på regnvejrsdage, eller i de mørke efterårs- og vinterdage. 

Skal jeg bruge min solcellelampe udendørs eller indendørs? 

Hvis du har til hensigt at bruge din solcellelampe udendørs, er der flere muligheder, der er perfekte. Men hvis ideen er at bruge din solcellelampe indendørs, er dette også fuldt muligt. Brug din solcellelampe i haven, på terrassen eller i hjemmet og oplad den enten via lys eller USB. 

Solcellelamper er generelt nemme at vedligeholde, og ofte kan det være nok at tørre støv af lampen. Læs omhyggeligt instruktionerne fra leverandøren for at sikre, at du passer på din solcellelampe på den bedst mulige måde. 

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB