GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Designers/Bernadotte & Kylberg

Bernadotte & Kylberg

Bernadotte og Kylberg designbureau er et samarbejde mellem Carl Philip Bernadotte og Oscar Kylberg. Denne designerduo har stor viden og lang erfaring inden for design. Her finder du tilbehør til hjemmet, omhyggeligt designet af dem til mange kendte mærker.
171 resultater sorteret efter
1
...
5
Side 1 af 5

Bernadotte og Kylbergs baggrund

Designsamarbejdet Bernadotte & Kylberg er et partnerskab mellem Carl Philip Bernadotte og Oscar Kylberg. Med mange års erfaring bag sig begyndte parret at studere grafisk design på Forsbergs Skola i Stockholm.

Udover deres uddannelse på Forsbergs Skola bringer duoen mange andre oplevelser fra designverdenen ind i deres samarbejde. Carl Philip har studeret på Rhode Island School of Design i USA, mens Oscar har arbejdet som Creative Director for flere svenske og internationale brands. Det er denne store viden, der tydeligt afspejles i de meget populære og stadig stilfulde designstykker, de skaber sammen.

Design af Carl Philip Bernadotte og Oscar Kylberg

Carl Philip Bernadotte og Oscar Kylberg begyndte deres samarbejde tilbage i 2012 og har siden da designet produkter til adskillige kendte mærker, både i Sverige og internationalt. Bernadotte og Kylberg har blandt andet designet serien Helix-serien for Georg Jensen og Stockholm-serien for Stelton.

Hvad er Bernadotte & Kylbergs mission?

Bernadotte & Kylberg mener, at deres mission som designere ikke kun er at stille spørgsmålstegn ved, hvordan vi ser en genstand, men også hvordan vi bruger den. Gennem innovation og brugen af nye teksturer, materialer og teknikker tilstræber de at tage design til det næste niveau. Kort sagt ønsker de at skabe forandring gennem design. 

Hvad er duoens designfilosofi?

Bernadotte & Kylbergs designfilosofi er at skabe unikke, bæredygtige og tidløse designs og samtidig have brugeren i skarpt fokus. Det opnår de ved at lade design, innovation og æstetik være styret af funktion og efterspørgsel. Denne filosofi fører til relevante og personlige produkter i høj kvalitet, der holder i de kommende generationer.

Hvordan ser Bernadotte & Kylbergs designsprog ud?

Med en stor passion for skandinavisk design er duoens designsprog ofte grafisk, og udgangspunktet er altid genstandens funktionalitet. Stilen er både moderne og en videreførelse af den skandinaviske designarv.

Dette designsprog er ses tydeligt at i Bernadotte & Kylbergs mærke NJRD, der udelukkende sælges hos Nordic Nest.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB