GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Vandkander

Med en flot vandkande til inden- eller udendørs brug bliver det sjovere at tage hånd om planterne.
39 resultater sorteret efter  
Popularitet
12
Side 1 af 2

Vandkande - praktisk værktøj i flot design

En vandkande i stilrent design kan tilføje meget til dit hjem og er et lige så dekorativt som brugbart element i hjemmet. Her finder du en række vandkander, der lige så nemt kan stå ved siden af ​​din yndlingsplante i køkkenet eller blive et praktisk tilbehør ude i haven. Vand dine planter og blomster med stil med eksklusive og iøjnefaldende varianter fra kendte mærker!

Hvilken vandkande skal du vælge?

Når du vælger en vandkande, er formen og bekvemmeligheden mindst lige så vigtig som designet. Vælg derfor en vandkande med et behageligt håndtag, så den er behagelig at holde. Størrelsen er også vigtig at huske på, da vandkanden bliver tungere, når den er fyldt med meget vand. En lille vandkande er derfor perfekt, hvis du ønsker at bruge din vandkande indendørs til mindre potteplanter.

Udover dette er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en stil, der passer dig godt. Vælg en vandkande i en lys farve og spændende form, hvis du vil have den til at skille sig ud og blive en interessant detalje i dit hjem. Ønsker du i stedet en mere stilren detalje i dit hjem, har vi også flotte vandkander i messing, sort eller rustfrit stål.

Hvilken størrelse vandkande er passende?

Hvilken størrelse du skal vælge til din vandkande afhænger af dine behov. Ønsker du at bruge din vandkande indendørs, rummer en normal størrelse kande mellem 1-5 liter. De er som regel lidt mindre og er perfekte at have i vindueskarmen i køkkenet sammen med en fin urtepotte i samme stil. Hvis du i stedet har tænkt dig at bruge din vandkande udendørs, er de ofte større og holder mere vand for hurtigt at kunne vande flere store planter og flotte blomster.

Hvor lang skal hældetuden være?

I sortimentet har vi flere forskellige vandkander hvor længden på hældetuden også er meget forskellig på de forskellige modeller. Hvilken model du skal vælge afhænger af, hvad du har tænkt dig at bruge din vandkande til. En vandkande med lang hældetud er praktisk at bruge til planter med store eller mange blade, hvor det er svært at få adgang til roden, mens en kortere tud fungerer glimrende, hvis du vil bruge din vandkande indendørs til mindre potteplanter.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB