GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Håndklædeholdere

En flot håndklædeholder til badeværelset kan også bruges som tøjopbevaring i dit walk-in-closet. Vælg et design der passer til din stil.
26 resultater sorteret efter

Håndklæde- holdere – En praktisk og dekorativ genstand til badeværelset og køkkenet 

Det fugtige miljø på badeværelset betyder, at håndklæder altid skal være lige ved hånden. En håndklædeholder er en fremragende løsning på dette problem, og den giver også håndklæderne mulighed for at lufttørre. Håndklædekroge kan også være nyttige i køkkenet, hvor håndklæder eller viskestykker ofte er nødvendige. Hos os finder du håndklædeholdere af høj kvalitet fra velkendte mærker. 

Hvilke håndklædeholdere er mest populære? 

Vi tilbyder håndklædeholdere og badeværelseskroge af højeste kvalitet fra kendte mærker som Iris Hantverk, Zone Denmark og Ferm Living

De tre mest populære mærker for håndklædeholdere 

Hvilken håndklædeholder skal jeg vælge? 

En god håndklædeholder bør placeres, hvor du nemt kan få adgang til dine håndklæder. I vores sortiment finder du håndklædestativer, der står på gulvet, og dem, der hænger på væggen. 

Gulvstående håndklædeholdere 

Hvis du har nok gulvplads, kan en gulvstående håndklædeholder være en god mulighed. Sådan et håndklædestativ kan nemt flyttes rundt, hvilket gør det praktisk, når du skal rengøre badeværelset. Med et sådan et håndklædestativ undgår du også at bore huller i væggen. 

Væghængte håndklædeholdere 

En væghængt håndklædeholder er et godt valg, hvis du har begrænset gulvplads. Hvis du ikke har plads til en håndklædestang på grund af begrænset vægplads, kan badeværelseskroge være et godt alternativ. 

Hvilke materialer er håndklædeholdere lavet af? 

Håndklædeholdere kan være lavet af mange forskellige materialer, hvor træ og metal er de mest almindelige. En træhåndklædeholder er smuk og bidrager til en naturlig atmosfære på badeværelset, mens metalbadeværelseskroge giver badeværelset et slankt og elegant udseende. 

Hvilke Stilarter og Designs Kommer Håndklædeholdere I? 

Håndklædeholdere kommer i mange forskellige stilarter og designs, så uanset hvilken stil du har derhjemme, vil du finde noget, der passer til dig. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB