GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Tandbørsteholdere

Tandbørsteholdere kan være både flotte og praktiske. Vælg et design der passer til din badeværelsesindretning.
83 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Stilfulde tandbørsteholdere i praktiske designs 

En tandbørsteholder i et stilfuldt design kan være både en praktisk og attraktiv detalje på dit badeværelse. Vores sortiment inkluderer et udvalg af tandbørsteholdere i god kvalitet fra designere, der vil skille sig ud på dit badeværelsesbord. 

Designer tandbørsteholdere fra populære mærker 

I vores udvalg af tandbørsteholdere vil du kunne vælge mellem et stort udvalg af farver og designs fra dine yndlingsdesignere og mærker. 

Top 3 mærker for tandbørsteholdere: 

Tandbørstekrus, der matcher dit badeværelsesinteriør 

Tandbørsteholdere fås i en række designs og materialer, der passer til din badeværelsesstil. 

Til naturlige badeværelsesinteriører kan en tandbørsteholder i et materiale som sten eller marmor være det perfekte valg, mens en keramisk tandbørsteholder i hvid kan være mere tiltalende for dig, hvis dit badeværelsesinteriør er moderne og minimalistisk. 

For et ensartet look på dit badeværelse, hvorfor ikke matche din tandbørstekop med dine andre badeværelsestilbehør såsom sæbedispensere, toiletrulleholdere eller pedalspande

Hvor man placerer en tandbørsteholder på badeværelset 

Det er vigtigt at holde din tandbørsteholder væk fra vasken, så din tandbørste ikke bliver sprøjtet med beskidt vand og sæbe, når du vasker hænder. 

De bør også placeres væk fra toilettet for at reducere mængden af bakterier, der lander på din tandbørste, når toilettet skylles ud. 

Hvis du har begrænset plads på dit badeværelse, kan du overveje en vægmonteret tandbørstekopholder, så du kan vælge den perfekte placering. 

Det anbefales ikke at placere din tandbørsteholder i et medicinskab, da et lukket fugtigt rum er en yngleplads for bakterier. Din tandbørsteholder bør derimod holdes åben, så din tandbørste kan tørre med naturlig luft og sollys. 

Tandbørsteholdere og organisatorer til din familie 

Hos os på Nordic Nest finder du et bredt udvalg af tandbørsteholdere, der passer til dit hjem, uanset størrelsen på din husstand. 

En tandbørsteorganisator med individuelle lommer vil være en god mulighed for større husstande, da den holder alle tandbørstehoveder adskilt. Dette er en mere hygiejnisk mulighed end at putte mange tandbørster sammen i et tandbørstekrus, hvor børsterne let kan røre ved hinanden. 

En tandbørsteholder med huller til at stille hver børste i er også en god mulighed for at sikre, at hver tandbørste holdes adskilt. 

Sådan opbevarer du din tandbørste korrekt 

Opbevar dine tandbørster opretstående i en tandbørsteholder, så eventuelt resterende vand vil dryppe af, og så din tandbørste tørrer ordentligt. 

Selvom du måske tror, at det at dække dine tandbørstehoveder vil forhindre bakterier i at lande på dem, anbefales det faktisk at holde tandbørstehovederne utildækkede, så de kan tørre ordentligt. Undgå derfor tandbørsteholdere med låg eller dæksler, der lukker over hovedet på tandbørsten. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB