GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Inspiration & tips/Tips/5 tips til at dekorere en lille gang
Inspiration til en lille entré men et langt smalt tæppe fra Scandi Living for at skabe plads og en indbydende følelse.

5 tips til at dekorere en lille gang

Har du en lille entré, og vil du have tips til, hvordan du får mest muligt ud af det lille rum? Lad dig inspirere af vores fem tips til, hvordan du kan indrette en lille entré og gøre den mere organiseret og indbydende.
onsdag den 4. januar 2023
Del artiklen
Dekorer en lille gang - inspiration fra @moeofsweden med et stort rundt spejl, vægopbevaring og et langt smalt gangtæppe for at skabe en hyggelig følelse.
Merino uldtæppe 80x250 cm
Naturbeige
1.086 kr.

INDRETNING AF EN LILLE ENTRÉ - INSPIRATION OG TIPS

Gangen er det første, der møder dig, når du åbner døren. At skabe en indbydende gang er nøglen til at give et godt førstehåndsindtryk af dit hjem. En lille entré kan være trang, uorganiseret eller smal og svær at indrette. Vi har fem tips til, hvordan du kan indrette en lille entré - inspiration til, hvordan du kan organisere den, og tips, der kan hjælpe dig med at skabe en indbydende entré:

 1. Et spejl til at forstørre din entré
 2. Match din indretning tone-i-tone
 3. Stilfuld og smart opbevaring
 4. Kombiner en sko- og hattehylde i et åbent garderobeskab
 5. Detaljer, der gør entreen mere hjemlig

1. FORSTØR DIN GANG MED SPEJLE

Naturligt dagslys er ofte en mangelvare i en lille entré, så spejle er den perfekte indretningsdetalje til at lege med det tilgængelige lys. Et omhyggeligt placeret spejl kan reflektere naturligt lys og skabe en illusion af mere plads, men du kan også overveje at placere et lys eller en bordlampe i nærheden af spejlet for at skabe smukke lysrefleksioner.

Tip: Indret en lille gang med et rundt spejl. Placer det på et sidebord, eller hæng det over en hylder for at skabe balance på væggen.

2. INDRET TONE-I-TONE FOR AT FÅ EN LILLE GANG TIL AT VIRKE STØRRE

Indret en lille gang med matchende tone i tone-indretning, det får rummet til at virke større. Prøv at undgå at indrette med mørke farver, som vil få gangen til at føles mindre. Indret i stedet med lyse og luftige farver for at maksimere lysindfaldet og få gangen til at virke større.

Tip: Dørmåtten og gulvtæppet i gangen bør være i samme tone som resten af rummet og i den rigtige størrelse for at skabe plads og gøre gangen hyggeligere og mere indbydende.

Dekorer en lille entré - inspiration med en åben gardarobe og kombiner sko- og hattehylde for at gøre gangen mere organiseret.

Dekorer en lille gang med tone-i-tone møblering for at hjælpe til at skabe illusionen af et større rum.

Hvordan dekorere du en lille entré - inspiration fra @hannesmauritzson hvor et langt smalt tæppe fra Scandi Living skaber et rum og giver en hyggelig fornemmelse.

Følg @hannesmauritzson og dekorer en lille gang i friske, hvide nuancer for at få rummet til at virke større.

3. INVESTER I STILFULDE OG SMARTE LØSNINGER

Når du har en lille gang, kan smarte løsninger til opbevaring og andre praktiske ting gøre din hverdag meget lettere. Tænk smart og smalt, og sørg for at udnytte væggen til kreativ opbevaring. Dette smarte, magnetiske skohorn fra Normann Copenhangen, som hænger på væggen, så du aldrig mister det, eller disse stilfulde og multifunktionelle hylder fra String Pocket og Muuto kan monteres, som du vil, alt efter dine behov. På samme måde, HAYs stilfulde Colour Crate-opbevaringskasser kan bruges til at opbevare, hvad du vil. De er bl.a. perfekte som skotøjsæsker i garderoben for at spare plads eller til opbevaring af de ting, du bruger mest.

Sådan dekorere du en lille gang - inspiration fra @picsbyellen hvor Muutos stacked hyldesystem som der gør gangen mere organiseret og indbydende.

Influencer @picsbyellen har sammensat sin egen hylde ved hjælp af Muutos Stacked-hyldesystem. Det giver dig mulighed for at bygge en hylde, der passer til din lille gang, afhængigt af hvad du vil fylde den med.

4. UDNYT VÆGGENE I DIN ENTRÉ MED EN ÅBEN BØJLESTANG OG EN KOMBINERET SKO- OG HATTEHYLDE

Åben plads til ophængning og opbevaring i en lille entré kan være den bedst mulige udnyttelse af pladsen, hvis du ikke har plads til en lukket garderobe. Her er nogle tips, hvis du vil have et åbent garderobeskab til en mere organiseret gang:

 • Kombiner en sko- og hattehylde
 • Vær kreativ, og brug alle hjørner af rummet.
 • Vis kun sæsonens tøj og ting, som du bruger ofte.
 • Hold styr på dine sko for at spare plads i gangen.
 • Sæt funktionelle kroge eller knager på væggen for at få et pænt og praktisk touch.
 • Skab højde i en lille gang for at få mest muligt ud af pladsen.
Sådan dekorere du en lille gang - inspiration fra Essem Design for at gøre gangen mere organiseret med en åben garderobe og en kombineret sko- og hattehylde.

Gør fordel af væggen ved at dekorere en lille entré med en sko- og hattehylde fra Essem Design for at gøre det mere organiseret.

5. INDRET MED DETALJER, DER GØR GANGEN HYGGELIGERE

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at indrette din entré med detaljer der giver lidt ekstra. Hemmeligheden ved at indrette en lille entré er at indrette med få ting, men med ting, der har betydning og funktion:

 • Stil en smuk kurv frem, og fyld den med ting, du måske får brug for på en typisk dag ude, f.eks. en paraply eller indkøbsposer.
 • Skab et smukt fokuspunkt med din yndlingsvase, et duftlys og en skål, hvor du kan lægge småting, når du kommer hjem.
 • Indret den lille entré med et hyggeligt tæppe, der passer til resten af indretningen og får den lille entré til at føles større og mere indbydende.

Gangen er midtpunktet, når man bliver budt velkommen i et hjem - så fyld din gang med ting, du bruger dagligt, og med meningsfulde detaljer, der forvandler den lille gang til en indbydende entré med glæde og varme.

Sådan dekorer du en lille gang - inspiration fra @our_home_living med duftlys fra Skandinavisk og friske blomster i en fin vase gør gangen mere indbydende.

Gør din gang mere indbydende og hyggeligere ved at dekorere din lille gang med til at velkomme dig med en lækker duft og en vase med friske blomster - som set her hos @our_home_living.

Stil frem en stilet og praktisk paraply holder som Korbo paraply holderen fra Korbo, som gæster kan låne hvis de skulle møde regn.

MINIGUIDE TIL INDRETNING AF EN LILLE GANG

 1. Overvej behovene i din entré, før du begynder at planlægge den.
 2. Opbevar kun sæsonbestemt tøj og sko i gangen.
 3. Indret gangen med gennemtænkte møbler for at få en organiseret gang.
 4. Tilpas møblerne til rummets størrelse, er din gang smal? Indret med en hylde, der er smallere og længere, så den passer til rummet.
 5. Placer et spejl i gangen for at få den til at virke større.
 6. Kombiner en sko- og hattehylde for at udnytte væggene.
 7. Indret med tæpper for at få en mere indbydende gang.
 8. Indret i tone-i-tone for at skabe en illusion af en større gang.
 9. Udnyt alle kroge og hjørner med smarte, multifunktionelle møbelløsninger.

Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvordan du kan indrette en lille gang, tips til, hvordan du skaber plads i din gang og inspiration til at skabe en indbydende gang!

Fotografi: @catarinaeldana, @picsbyellen, @moeofsweden, @our_home_living, @wohnfuehlen_mit_stil, @hemmahosfalk, @hannesmauritzson, KORBO, Essem Design, ferm LIVING, HAY

Linnéa Axelson
Forfatter

SÅDAN DEKORER DU EN LILLE ENTRÉ

Vis mere entré inspiration

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB