GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Møbler/Hylder & opbevaring/Hylder & reolsystemer

Hylder & reolsystemer

En lille hylde eller et komplet hyldesystem giver dig både praktisk opbevaring og en overflade beregnet til display af flotte indretningsdetaljer som du vil omgive dig med for at skabe trivsel i dit hjem.
2198 resultater sorteret efter

STRING

Byg dit eget String system

1
...
62
Side 1 af 62

Find den rigtige hylde eller reolsystem til dit hjem

Hylder og reolsystemer opfylder en praktisk funktion, men de er også dekorative og fremmer detaljer i dit hjem. Uanset om du leder efter en hylde til dit badeværelse, køkken, stue eller soveværelse, er der mange muligheder at vælge imellem.

Hos os på Nordic Nest kan du finde en hylde eller et reolsystem, der passer lige til dig og din stil.

Populære hylder og reolsystemer

Vi har et stort udvalg af populære hylder og reolsystemer fra kendte mærker, der hjælper dig med at holde orden i hjemmet. Hos os finder du hylder og reolsystemer fra kendte mærker som eksempelvis Maze, Bloomingville og Montana.

Blandt vores mest populære mærker finder du

Hvilken type hylde skal jeg vælge?

Hvilken type hylde eller reolsystem du vælger, afhænger meget af, hvor du vil placere hylden. Hvis der er dårlig plads der, hvor du har tænkt dig at have din hylde, er det en god idé at vælge en væghylde, da den tager mindre plads. Hvis du for eksempel planlægger at have din hylde eller væghylde i et badeværelse, er det vigtigt at huske på, at den skal kunne modstå fugt. Hvis du leder efter en hylde til et børneværelse, er det en god idé at finde en hylde, der kan fastgøres til væggen.

Her findes hylder og reolsystemer i forskellige materialer og farver, og her kan du vælge noget, der passer lige til dig. Vil du have en hylde i metal, forskellige typer træsorter eller farver, eller hvorfor ikke en sort eller hvid hylde? Vi har et bredt udvalg, og her finder du noget, der passer til din indretning.

Hvor højt skal en hylde fastgøres på væggen?

En tommelfingerregel for, hvor højt en væghylde skal fastgøres, er, at den ikke bør overstige to meter i højden. Tag gerne hensyn til højden på dem, der bor i hjemmet, og sørg for, at det er muligt at nå det øverste hyldeplan.

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB