GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Måleskeer

Med et målebæger af rustfrit stål kan du følge opskriften til punkt og prikke. Fuldend din samling med et decilitermål, eller invester i et helt nyt sæt.
23 resultater sorteret efter

Designer målebægre, skeer og kander 

Madlavning målebægre, skeer og kander er essentielle køkkenredskaber, der giver dig mulighed for at få de helt rigtige proportioner af hver ingrediens for perfekte bage- og madlavningsresultater. 

Her har vi samlet stilfulde målebægre og skeer fra velkendte mærker, så det er nemt for dig at finde noget, der passer til dine behov og supplerer dit andet køkkenudstyr. 

Målebægre, skeer og kander fra populære mærker 

I vores store sortiment kan du vælge mellem et bredt udvalg af målebægre, skeer og kander fra anerkendte skandinaviske og globale mærker. 

Top 3 mærker for målebægre, skeer og kander 

Hvor mange målebægre og skeer har du brug for? 

Målebægre og skeer kommer i forskellige former og størrelser, og det er smart at have et godt udvalg for at gøre dine kulinariske eventyr så glatte som muligt. Hvorfor ikke vælge et praktisk målebæger- eller skesæt for at få dit yndlingsdesign i flere størrelser? Vi anbefaler mærker som MUUBS og Bloomingville for stilfulde sæt, der også er praktiske at bruge. 

Måleskeer, kander og glas i forskellige materialer 

Målebægre, kander og skeer kommer i flere materialer, som hver især har deres egne specifikke fordele. 

Målebægre i metal og glas er nemme at rengøre, da disse materialer generelt er opvaskemaskine sikre. 

Træmåleskeer er dekorative og velegnede til tørre ingredienser. Generelt bør de vaskes i hånden, da træ kan svulme op og revne, når det placeres i opvaskemaskinen. 

Plastmålebægre og skeer er som regel opvaskemaskine sikre, hvilket gør dem til praktiske valg til daglig brug. Plast er også lettere i vægt end glas eller metal. 

Målekander til væsker 

Målekander og bægre er ideelle til væsker, da de er designet specielt med en hældetud. De er ofte lavet af klart materiale som glas eller gennemsigtig plast, hvilket giver dig mulighed for præcist at se, hvornår væsken når den rigtige målelinje. Glas målekander er generelt mikrobølgeovn venlige, så dette gør dem ideelle, hvis du har brug for at smelte fødevarer som smør eller chokolade. Her finder du både store og små målekander fra anerkendte mærker som WMF og Rosti

Bagemåleskeer til mindre mængder 

Til måling af mindre mængder ingredienser som salt, bagepulver eller krydderier er en måleske mere præcis end at bruge en almindelig ske og vil hjælpe dig med at få den nøjagtige mængde. Her finder du måleskeer i forskellige størrelser, både individuelt og i sæt. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB