GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Opbevaringskrukker

En opbevaringskrukke med låg af glas eller porcelæn er den bedste form for opbevaring af tørvarer som kaffe og pasta.
196 resultater sorteret efter
1
...
6
Side 1 af 6

Designer opbevaringskrukker til køkkenet 

Køkkenet er et rum, der kræver en god mængde opbevaringsløsninger til både mad og udstyr, så det er vigtigt, at de opbevaringsmuligheder, du vælger, tiltaler din smag. Her hos os finder du stilfulde opbevaringskrukker i smukke designs, der ikke kun er praktiske, men også vil fungere som en attraktiv detalje på køkkenhylderne eller i skabene. 

Køkkenopbevaringskrukker fra dine yndlingskollektioner 

Hvis dit stel har et design, som du er særligt glad for, hvorfor så ikke matche det med dine opbevaringskrukker for at skabe et harmonisk look? For eksempel inkluderer Nordic Sea og Nordic Sand kollektionerne fra Broste Copenhagen også køkkenopbevaringskrukker, så du kan skabe en rød tråd gennem dit køkken. For elegante glaskrukker med låg inkluderer det finske designmærke Iittala opbevaringskrukker i deres ikoniske Kastehelmi kollektion. 

Hvilken størrelse opbevaringskrukker skal man vælge? 

Når du beslutter dig for størrelsen på opbevaringskrukker til dit køkken, bør du tænke over, hvad du vil opbevare i dem, samt dimensionerne på dine køkkenskabe og hylder. Du bør sikre dig, at den mængde, du vil hælde over i opbevaringskrukkerne, passer godt uden at efterlade noget i madpakkerne. Små krukker fungerer godt som krydderiopbevaringskrukker eller opbevaringskrukker til te og kaffe, mens større madopbevaringskrukker er velegnede til fødevarer som tørret pasta, linser eller bønner. For at maksimere pladsen i dine køkkenskabe vil høje eller stabelbare opbevaringskrukker gøre det muligt at udnytte hele hyldens areal og undgå spildt plads. 

Opbevaringskrukker til mad i praktiske designs 

Til opbevaring af tørre fødevarer er en plastik- eller glaskrukke en praktisk løsning, da det vil give dig mulighed for at se, hvor meget der er tilbage, så du ved, hvornår du skal genopfylde. Mærker som Brabantia og Rosendahl har et udvalg af praktiske madopbevaringskrukker i designs, som du helt sikkert vil elske. 

Tip: Hvis du skal bruge en kop til at øse madvarer som mel, ris eller sukker op, bør du kigge efter opbevaringskrukker med brede åbninger, så du komfortabelt kan få hånden ind. 

Luksuriøse køkkenopbevaringskrukker i dekorative designs 

Udover praktiske og funktionelle opbevaringskrukker til køkkenet har vi en række dekorative opbevaringskasser, der er perfekte til andre småting. Blandt de mest populære mærker for dekorative opbevaringskasser er Lene Bjerre, Jonathan Adler og Alessi

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB