GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Citronpresser

En citronpresser af glas eller metal er en flot og praktisk indretningsdetalje i køkkenet.
22 resultater sorteret efter

Fine og funktionelle citruspressere til dit køkken 

En citruspresser gør det nemt at servere et glas friskpresset juice til madlavning og drinks. Med en citronpresser kan du presse citroner til en lækker lemonade, og med en appelsinpresser kan du presse dig en frisk appelsinjuice til morgenmaden. Hos Nordic Nest tilbyder vi citruspressere i et enkelt og flot design fra velkendte mærker. 

Hvilken citruspresser er mest populær? 

Citruspressere er ikke bare praktiske køkkenredskaber. Mange har også et flot design, der gør dem til et dekorativt element på morgenbordet, og de kan også sagtens stå fremme på køkkenbordet mellem brug. Her har vi samlet vores citruspressere fra velkendte mærker, så du nemt kan finde en citruspresser, der passer til dig. I vores sortiment finder du citruspressere fra mærker som Fiskars, RIG-TIG og Eva Solo

Top tre mest populære mærker inden for citruspressere 

Hvilke materialer er citruspresserne lavet af? 

Manuelle citruspressere fås i forskellige materialer og former. For eksempel har vi citruspressere lavet af plastik, aluminium, stål og keramik. Materialet påvirker ikke kun, hvordan din limepresser ser ud, men også hvordan den skal rengøres. Hvis du ønsker at vaske din citruspresser i opvaskemaskinen, er det vigtigt at læse instruktionerne fra leverandøren på forhånd. 

Hvordan bruger du en citruspresser? 

I vores sortiment finder du citruspressere i smarte designs. Da mange af citruspresserne adskiller sig i form, varierer måden, de bruges på, også. Fælles for alle citruspressere er, at du først skærer din frugt over. Derefter presser du den åbne side af frugten ned mod den udadvendte del af presseren, mens du presser og drejer frugten samtidigt. 

Nogle citruspressere har en indbygget opsamler under presdelen, hvilket gør det muligt at hælde et frisk glas juice direkte fra presseren. 

Et andet populært design af citruspressere kaldes "den mexicanske albue" på grund af dets albueformede design. En mexicansk albue består af to separate arme, der holdes sammen med en hængsel. En halv citrusfrugt placeres i den skålformede del, og derefter presses armene sammen. Armene muliggør ekstra hård presning, så den maksimale mængde juice kan frigives. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB