GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Køkken & madlavning/Køkkenredskaber/Dørslag, sier & trakter

Dørslag, sier & trakter

Et praktisk dørslag, en si eller tragt i fint design gør madlavningen sjovere.
34 resultater sorteret efter

Sigter, dørslag og tragt – praktiske køkkenhjælpere 

For en mere behagelig oplevelse i køkkenet, er sigter, dørslag og tragte de perfekte køkkenredskaber. Disse køkkenaccessories er både stilfulde og funktionelle og kan bruges til en række opgaver. Vælg mellem et udvalg af moderne designs fra vores sortiment. 

Sigter og dørslag - hvad er forskellen? 

Hovedformålet med et køkkendørslag er til at dræne eller skylle, så det har større huller for at lade væsken passere igennem. 

En køkkensigte har et fint mesh, som adskiller mad fra urenheder samt bryder klumper i tørre ingredienser som mel. Den bruges almindeligvis ved bagning eller fremstilling af saucer. Sigter kan også bruges til at adskille væsker fra faste stoffer, for eksempel når man laver te eller presser en citron. Denne type sigte kaldes en strainer. 

Sigter og dørslag fra populære mærker 

Her hos Nordic Nest har vi et stort udvalg af praktiske sigter, dørslag og tragte af høj kvalitet, hvilket gør det lettere for dig at lave mad i køkkenet. 

Top tre populære mærker for sigter, dørslag og tragte: 

Hvad bruges et dørslag til i madlavning? 

Dørslag har en række anvendelser og er et must i ethvert køkken. 

På grund af dørslagets robuste design er de perfekte til opgaver som at dræne pasta, vaske ris, skylle grøntsager eller frugter. 

Nogle dørslagskåle er også designet til at dampe mad som grøntsager eller fisk til et sundt og lækkert måltid. 

Her vil du endda kunne finde matchende sæt af dørslag og kogegrej, der passer perfekt sammen til dampning eller kan også bruges med deres separate funktioner. 

Hvad skal du overveje, når du vælger et dørslag 

Når du beslutter, hvilket dørslag du skal vælge, skal du overveje, at det skal være behageligt at bruge og tiltale din personlige smag. 

Metal dørslag vil være en smule tungere, mens melamin- eller plastikdørslag vil være lettere og nemmere at holde, når de er fyldt med mad eller væske. 

Hvis du har mange metalapparater i dit køkken, kan et rustfrit stål dørslag være et godt valg for at matche, for et professionelt og ensartet udseende i dit køkken. 

Hvis du leder efter en lidt mere retro stil, finder du et udvalg af farvede dørslag i melamin i vores sortiment. 

Dørslagsdesign med særlige funktioner 

I vores udvalg af dørslag finder du en række smarte og funktionelle designs. 

For eksempel har sammenklappelige dørslag en innovativ konstruktion, der både er praktisk og ryddelig. De gør det muligt for dig at trykke dørslaget sammen, så det er helt fladt – en fantastisk måde at spare plads i køkkenskabet! 

Dørslag med en base giver dig mulighed for at placere dem ned i vasken uden at skulle bekymre dig om, at maden rører ved hullerne på en beskidt vask. 

Dørslag med håndtag på hver side vil være mere behagelige at holde, især når de er fyldte og tunge, og dørslag med lange håndtag vil give dig mulighed for at hvile dem over vasken for at lade vandet dræne. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB