GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Køkken & madlavning/Køkkenredskaber/Stegepaletter & stegegafler

Stegepaletter & stegegafler

En praktisk stegespade eller stegegaffel gør din madlavning lettere. Vælg en model i et materiale der passer til overfladen på dine stegepander.
65 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Køkkenspatler til madlavning 

Spatler eller fiskepaletter er praktiske køkkenredskaber, som bør findes i ethvert køkken. De gør det lettere at vende og flytte din mad, mens du laver mad, så du nemt kan tilberede lækre måltider. 

Her vil du kunne finde et stort udvalg af køkkenspatler i stilfulde og praktiske designs. 

Hvilke spatler er de mest populære? 

Madlavningsspatler findes i en række forskellige materialer, former og designs, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til dine behov og dine køkkenpander. Her har vi samlet et stort udvalg af designerfiskepaletter fra velkendte mærker, så du kan vælge dine favoritter. 

Top 3 mærker for spatler 

Spatler, der opfylder dine madlavningsbehov 

Der findes forskellige typer spateldesign, som er velegnede til forskellige typer madlavning. 

Perforerede spatler har små huller, som tillader overskydende fedt at dræne af, når maden løftes fra panden. 

Skråstillede spatler tillader også fedt at dryppe af og er særligt velegnede til at vende delikate fødevarer på grund af deres skråstillede design, som forhindrer maden i at gå i stykker. 

Grillspatler er en robust type spatel, som er designet til at modstå høje temperaturer og udendørs forhold. Nogle har også et buet håndtag, som gør det muligt at holde din hånd længere væk fra grillen. 

Hvad skal man overveje, når man vælger en spatel? 

Da der findes flere typer fiskepaletter, kan det være svært at vide, hvilken der er bedst at vælge. Du bør sørge for at huske på materialet af dit kogegrej, rengøringskravene for spatlen og stilen på dit eksisterende køkkenudstyr. 

En spatel, der passer til dit kogegrej 

Ikke alle køkkenspatler er kompatible med alle typer gryder og pander, så det er vigtigt at tænke over, hvilken type kogegrej du har derhjemme, før du køber din madlavningsspatel. Hvis dit kogegrej har et beskyttelseslag på bunden, bør du undgå at bruge en metal madlavningsspatel, da dette kan forårsage skader og ridser. Plastik-, træ- eller silikonespatler er skånsomme mod kogegrej og vil ikke ridse belægningen. 

Rengøringskrav for din fiskepalet 

Hvis du leder efter en fiskepaletspatel, der er opvaskemaskine-sikker, er det tilrådeligt at undgå træspatler eller spatler med træhåndtag. Sørg for at tjekke rengøringsinstruktionerne fra leverandørerne, så du rengør din fiskepalet på den korrekte måde. 

Spatler, der matcher dine eksisterende køkkenredskaber 

Her vil du kunne vælge mellem fiskespatler i en række stilarter, farver og størrelser, så du kan finde en, der passer perfekt til resten af dine køkkenredskaber. 

Mange mærker har kogegrejssamlinger, som inkluderer spatler, så du kan skabe et harmonisk look i dit køkken. 

Vi anbefaler Functional form-kollektionen fra Fiskars for spatler, der er lige så praktiske, som de er stilfulde. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB