GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Forklæder

Et forklæde af læder eller stof beskytter tøjet mod stænk og spild når du laver mad eller bager i køkkenet.
98 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Hvad bruges forklæder til? 

Forklæder er meget populære i køkkenet på grund af deres mange fordele. Udover det mest almindelige brug, som er at beskytte dit tøj mod spild og pletter, kan de også være meget funktionelle. For eksempel kan forklæder med lommer bruges til at holde køkkenredskaber som dejskrabere, sakse eller køkkenskeer. Derudover kan forklæder være perfekte at have, hvis du har brug for at tørre noget af eller tørre dine hænder for at undgå at løbe frem og tilbage fra vasken. Udover at være funktionelle kan et designerkøkkenforklæde af god kvalitet være en stilfuld tilføjelse til din madlavningsoplevelse. 

Hvad er brugen af et forklæde i madlavning? 

I vores sortiment finder du køkkenforklæder med flotte designs til både voksne og børn. For eksempel til et barn, måske vil du have et mere legende design som et blomsterforklæde i pink eller gul. Eller måske foretrækker du et mere enkelt forklæde i hvidt linned eller et sofistikeret sort forklæde med lommer? 

Når du bager for dine kære, kan et bageforklæde være perfekt til at beskytte dig, når du pisker fløde i dine røreskåle eller kagedej. Selv når du tager madlavningen udendørs, kan et lædergrillforklæde beskytte dit tøj mod gnister fra bålet. Måske kan et grillforklæde eller et læderslagterforklæde være din næste Fars Dags gave? 

Typer af forklæder uden for dit køkken 

Forklæder har en åbenlys plads i professionelle køkkener og restauranter og bruges også af virksomheder til at identificere medarbejdere. Professionelle kokkeforklæder og bartenderforklæder er særligt vigtige for hygiejne og stopper bakterier fra tøj i at blive overført til maden og drikkevarerne, der serveres. Dette er lige så vigtigt for vores hjem, hvilket er grunden til at investere i et forklæde kan være en stor fordel. Uden for dit køkken kan du overveje at bruge et rengøringsforklæde til dine daglige gøremål, eller endda et værkstedsforklæde til brug ved håndværk eller reparationer. 

Hvad gør et godt forklæde? 

Hvad der gør et forklæde godt for dig, vil afhænge af, hvad du skal bruge det til. Stoffet og pasformen, du har brug for, vil være forskellig alt efter dets tilsigtede brug. Det vigtigste, når du bærer et forklæde, er, at det passer dig godt og er behageligt, når du bruger det. Et kort taljeforklæde med lommer kan være meget hjælpsomt, når du gør rent, til opbevaring af små børster og klude, mens et langt kokkeforklæde er det bedste valg, hvis du leder efter mere beskyttelse, når du laver mad. Et krydsrygforklæde eller halterneckforklæde sikrer, at du ikke har nogen faldende stropper, der forstyrrer dig. Dette er blot nogle få eksempler at overveje, når du vælger det forklæde, der vil være godt for dig. 

Bedste stoffer til forklæder af god kvalitet 

Det bedste stof til dit forklæde vil afhænge af, hvad du skal bruge forklædet til. Et læderforklæde er perfekt til udendørs brug som grill såvel som til indendørs brug, hvis du steger, da det er et aftørreligt materiale i modsætning til et bomuldsforklæde, som ikke er. Et bomuldsforklæde, lærredsforklæde eller et forklæde lavet af et andet lettere stof er et godt valg at købe, hvis du leder efter noget, der er ergonomisk på grund af dets lette vægt. De giver dig også mulighed for at tørre dine hænder på dem og kan vaskes i modsætning til læderforklædet. 

Skandinavisk køkkenforklæde design 

Hvis du leder efter at købe et køkkenforklæde af god kvalitet, har Nordic Nest det bedste udvalg. Vi tilbyder køkkenforklæder fra velkendte skandinaviske mærker som Ferm Living og Marimekko i en række enkle forklæder til mønstrede forklæder. Du kan finde minimalistiske og enkle forklæder i grå, brun og sort, eller hvis du foretrækker et retroforklæde, kan du vælge et stribet forklæde i rød eller grøn – alle i luksuskvalitet. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB