GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Viskestykker

Et smukt køkkenhåndklæde af hør eller bomuld er både en flot og praktisk detalje i køkkenet. Vi har et bredt sortiment fra kendte mærker som ERNST og Ekelund.
429 resultater sorteret efter
1
...
12
Side 1 af 12

Viskestykker – praktiske og dekorative 

Viskestykker er praktiske hverdagshjælpere i køkkenet og bidrager også væsentligt til køkkenets indretning takket være deres farver og mønstre. Vælg et viskestykke i samme farvepalet som resten af dit køkkentilbehør, eller vælg viskestykker, der virkelig fanger øjet med dristige farver og mønstre. Her hos Nordic Nest finder du et stort udvalg af designer viskestykker lavet af bomuld, hør og andre materialer i forskellige størrelser, stilarter og designs. 

Hvilke mærker er mest populære for viskestykker? 

Hos os finder du et udvalg af de bedste viskestykker fra velkendte og højt værdsatte skandinaviske og globale mærker. 

Top 3 mest populære mærker for viskestykker 

Mix eller match farver med din indretning 

Før du beslutter, hvilke viskestykker du vil købe, bør du nøje overveje, hvilke farver der passer til dine køkkenmøbler. Tænk også på de eksisterende tekstiler i dit køkken, såsom gardiner, tæpper og duge. Hvis du ønsker viskestykker, der blender ind med din indretning, er det tilrådeligt at vælge viskestykker med lignende farver. Men hvis du vil tilføje et farvesplash til køkkenet, hvorfor så ikke vælge farverige viskestykker med kontrastfarver og spændende mønstre? 

Bomulds- eller hørviskestykker 

Materialet af dine viskestykker påvirker både deres udseende og følelse samt hvordan køkkenviskestykkerne skal vedligeholdes og rengøres. Mange viskestykker er lavet af hør eller hørblandinger, et smukt naturmateriale, der er holdbart og absorberer fugt godt. Da hør har en let mere krøllet og grovere tekstur end bomuld, bidrager dette materiale til en mere rustik atmosfære. 

Juleviskestykker i festlige designs 

Køkkenhåndklæder med festlige motiver giver dit køkken en fortryllende atmosfære op til jul. Vi tilbyder et udvalg af juleviskestykker fra mærker som Fine Little Day og Wik & Walsøe i designs, der vil bringe glæde i løbet af ferien. 

Hvad kan du ellers bruge viskestykker til? 

Udover at være praktiske og dekorative detaljer i køkkenet, har viskestykker også en række andre anvendelser. Hvorfor ikke pakke gaver ind i et viskestykke med et smukt design? På denne måde kan du give to gaver i én, samtidig med at du tænker på miljøet. Viskestykker kan også fungere godt til at dække bakker eller sideborde eller endda bruges som dekorative dækkeservietter. Lad din fantasi sætte grænserne! 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB