GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Ovnfaste fade

En ovnform med låg giver dig mulighed for at lave mange forskellige retter i ovnen. Vælg blandt forskellige modeller fra velkendte mærker som Staub og Eva Solo.
199 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
6
Side 1 af 6

Ovnfaste fade til lækre måltider

Fra lækre stege til brownies så et praktisk ovnfast fad uundværligt, især når der laves mange forskellige retter i køkkenet. Derudover er de også stilfulde at servere fra, så du kan tage dem direkte fra ovnen til bordet.

Her kan du finde bagning- og stegeretter til ovnen i forskellige farver, former og materialer, så du kan vælge din favorit.

Hvilke mærker er de mest populære for ovnfaste fade?

Hos os på Nordic Nest vil du kunne finde et stort udvalg af kvalitets ovnfaste fade fra anerkendte skandinaviske og globale mærker.

Top 3 mærker for ovnfaste fade

Ovnfaste fade i materialer af høj kvalitet

Ovnfaste fade fås i en række materialer, som har specifikke egenskaber, der gør dem egnet til forskellige anvendelser. Nogle af de mest almindelige typer af materialer til ovnfaste fade inkluderer glas, keramisk stentøj, metal og emalje.

  • Glasovnfaste fade er fremragende varmeledere, hvilket gør dem til et populært materialevalg for ovnfaste fade. Derudover tillader glasfade dig at overvåge maden, mens du laver den.
  • Keramiske stentøjsfade er kendt for deres evne til jævnt at tilberede mad og fås i en række dristige farver.
  • Metalfade er alsidige og lette at rengøre. De mest populære typer af metalovnfaste fade er rustfrit stål og aluminiumsfade.
  • Emaljeovnfaste fade er praktiske, da de er lette i vægt og ikke ruster. De er et langvarigt materiale med et klassisk udseende.

Hvilken størrelse og form ovnfast fad skal du vælge?

Når du overvejer, hvilken størrelse og form ovnfast fad du skal købe, bør du tænke over, hvilken type mad du vil tilberede, og hvor mange mennesker du vil lave mad til.

Runde og ovale ovnfaste fade er perfekte til mange typer desserter og også velegnede til servering af stegt kød eller grøntsager. Rektangulære og kvadratiske ovnfaste fade er ideelle til bagning eller gryderetter, som vil blive skåret i kvadrater til servering.

Her kan du finde et udvalg af store og små ovnfaste fade i en række former fra runde individuelle ovnfaste fade til store rektangulære bageplader.

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB