GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Møbler/Borde/Afsætterborde & sideborde

Afsætterborde & sideborde

Her har vi samlet aflastningsborde og sideborde i marmor, træ, metal, glas og messing fra kendte mærker såsom Ox Denmarq og Gubi.
578 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
17
Side 1 af 17

Smukke sideborde til at fuldende rummet

Et sidebord, sammen med et smukt stilleben, en plante og en stemningsfuld bordlampe, vil øjeblikkeligt gøre dit rum mere hjemligt.

Her vil du kunne vælge fra et udvalg af designer sideborde i en række farver, materialer og størrelser, fra eg sideborde med bløde kurver til stærkt farvede sideborde og bærbare sideborde, der kan flyttes efter behov. Vælg mellem nogle af de mest populære skandinaviske mærker som Ferm Living, Audo Copenhagen og &Tradition.

Hvilket sidebord er det rigtige for dig?

Når du vælger et sidebord, er det vigtigt at have dine rummæssige begrænsninger, stilen på dine eksisterende møbler og den funktion det skal opfylde, in mente. For eksempel, har du brug for et højt sidebord med mange skuffer til opbevaring? Eller leder du måske efter et sofasidebord med en stor overflade til at placere din yndlingsskulptur? Hvis du gerne vil have et sidebord i din smalle gang, så kunne et lille sidebord være den perfekte mulighed for dig.

Med vores store sortiment af stilfulde skandinaviske sideborde, kan du her være sikker på at finde det perfekte sidebord, der komplementerer dine interiører og opfylder dine behov.

Sideborde med opbevaring

Sideborde med skuffer eller flere niveauer kan være både æstetiske og praktiske.

For eksempel tilbyder det danske mærke By Lassen en række stilfulde sideborde med skuffer i et elegant geometrisk design.

Hvis du leder efter et moderne sidebord med et kreativt twist, anbefaler vi de runde sideborde i halves-kollektionen fra Muuto.

Et bærbart sidebord?

Et mobilt sidebord er perfekt som et praktisk sidebord i dit hjem. Det giver et ekstra luksuriøst look og vil være bekvemt for dig at flytte rundt efter dine behov. Tag dit sidebord fra stuen ud på balkonen for at efterlade din bog eller kop te.

Her finder du et stort udvalg af bærbare sideborde at vælge imellem, som for eksempel Block sidebordene fra Normann Copenhagen eller de runde sideborde på hjul fra Barboy-kollektionen af Verpan.

Sideborde i stilfulde designs

Her hos os på Nordic Nest kan du finde et stort udvalg af designer sideborde i mange forskellige farver, stilarter og størrelser.

Et sort sidebord passer til de fleste indretningsstile, ligesom et sidebord i hvidt. For en mere naturlig æstetik kan et sidebord i træ eller marmor være det perfekte valg. For eksempel har kollektionen fra Muuto et stort udvalg af marmorplader i flere farver, der kan matches med forskellige baser, så du kan skabe den perfekte kombination for dine interiører.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB