GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Møbler/Borde/Sengeborde

Sengeborde

Et højt, lavt eller væghængt sengebord giver en praktisk aflastningsoverflade i dit soveværelse.
312 resultater sorteret efter
1
...
9
Side 1 af 9

Sengebord – funktionelt men flot! 

Sengebord, eller natbord som det også kaldes, er et funktionelt møbel, der samtidig bidrager med følelse og hygge. Her finder du flotte sengeborde i træ, metal og stål i flere forskellige størrelser og stilarter. Velkommen til vores varierende sortiment af sengeborde! 

 

Hvor stort er et sengebord? 

Der findes forskellige størrelser af sengeborde. Hvilken størrelse man bør have, afhænger lidt af, hvor stor ens seng er, da det er vigtigt, at proportionerne er rigtige. Har man en lille seng, passer et lille sengeborde bedre og omvendt. Det kan også være vigtigt at tænke på, hvor lang væggen er bag sengen og sengebordet, så møblerne ikke ser klemt ud. 

 

Hvilket sengebord? 

Der findes flere forskellige varianter af sengeborde. Alt fra hvide svævende sengeborde til høje sengeborde i sort. Hvilket sengebord man skal have, kan være svært at vide, og det afhænger lidt af, hvilken følelse man ønsker, samt hvordan resten af soveværelsets indretning ser ud. Har du ikke meget plads, kan et smalt sengebord være at anbefale. Et væghængt sengebord sparer meget plads, men de er mindst lige så flotte og brugbare. Har du møbler med mange kanter i dit soveværelse, kan afrundede sengeborde bryde lidt af. 

 

Hvor høje skal sengebordene være? 

Et sengebord bør være cirka i samme højde som madrassen. Dels fordi det ser æstetisk ud, dels fordi det er funktionelt. Er sengebordet for lavt, kan det være svært at nå ting. Hvis dit sengenbord er væghængt, bør det også hænge i højde med madrassen. 

 

Et væghængt sengebord optager minimal plads 

Hvis du ønsker et soveværelse, der føles større, kan et væghængt sengebord hjælpe dig. Da sengebordet ikke tager nogen plads på gulvet, frigør det en stor flade og skaber desuden luft langs gulvet, som gør, at rummet føles mere rummeligt. 

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB