GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Hattehylder

Med en hattehylde skaber du øjeblikkeligt flere opbevaringsmuligheder i entréen og frigiver desuden værdifuld gulvplads.
177 resultater sorteret efter

STRING

Byg dit eget String system

1
...
5
Side 1 af 5

Væghattehylder i stilfulde og funktionelle designs

Hattehylder er praktiske hylder, der normalt placeres lidt højere oppe på væggen i entréen. Måske er det ikke en hat, du opbevarer på hattehylden, men den opfylder bestemt en praktisk funktion som opbevaring af mange andre ting. Her hænger vi vores jakker eller frakker, og på hylden opbevarer vi vores tørklæder, hatte eller andre tilbehør, vi vil have ud af vejen, som en paraply eller hundens snor. Derudover er hattehylden en stilfuld interiørdetalje i din entré.

Hvilke hattehylder er de mest populære?

Hatte- og frakkehylder findes i en række former, farver og designs. Mens nogle hattehylder kun består af en enkel hylde, er andre hattehylder udstyret med praktiske kroge eller andre ophængsmuligheder. Her vil du kunne finde nogle af de mest populære skandinaviske hattehylde designs, som f.eks. Nostalgi hattehylden fra Essem Design eller vægmonteret Hat Rack L fra Maze.

Kombiner hattehylder med dine møbler i entréen

En hattholder er ikke kun et funktionelt møbel, men også en vigtig del af entréens indretning, så før du køber en hattehylde, tænk over, om den passer til de andre møbler i dit hjem, som f.eks. dit skoreol eller bænk.

Hat- og frakkehylder fås i forskellige materialer som træ eller metal, hvilket også har indflydelse på atmosfæren og udseendet i entréen.

Hvor er det bedste sted for en hattehylde, og hvor højt skal den monteres?

Når du installerer en væghattehylde i entréen, er det vigtigt, at der er nok plads over hylden, så tingene komfortabelt kan placeres der.

For eksempel, hvis du ønsker at placere opbevaringskurve til hatte, tørklæder osv., vil du måske hænge hylden lidt lavere, så du kan nå kurvene uden besvær. Det er dog også vigtigt at huske på, at hattehylden skal placeres højt nok, så den ikke er i vejen for normal trafik i indgangsområdet.

Hvis du ønsker, at børn skal dele hattehængeren, bør du overveje at installere en mini frakke- og hattehylde, specielt designet til børn i entréen.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB