GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Møbler/Hylder & opbevaring/Skabe & vitrineskabe

Skabe & vitrineskabe

Hvis du foretrækker lukket opbevaring, er et pænt skab det perfekte opbevaringsmøbel. Gem det væsentlige indeni, og stil dekorative indretningsdetaljer ovenpå for en hyggelig følelse derhjemme. Et vitrineskab passer derimod bedre til glas og objekter som du gerne viser frem.
283 resultater sorteret efter

STRING

Byg dit eget String system

1
...
8
Side 1 af 8

Skabe og vitrineskabe til hele hjemmet

Et skab eller vitrineskab er primært et praktisk møbel, der tilbyder tilgængelig opbevaring for det, du har brug for. Derudover er det altid rart at have ekstra steder til nemt at gemme ting væk, hvilket gør det til en bekvem mulighed for at rydde op. Her hos Nordic Nest har vi et bredt udvalg af med smukke designs og høj kvalitet fra velkendte og populære mærker.

Hvilke vitrineskabe er mest populære?

I vores sortiment af finder du en række i forskellige størrelser, former, højder og stilarter, så du nemt kan finde noget, der passer ind i dit hjem. Udforsk vores store udvalg fra velkendte og populære mærker som Design House Stockholm, Bloomingville og HKliving her.

Top 3 mest populære skabe

Skabe - Dekorative opbevaringsløsninger

Hvert hjem har brug for gode opbevaringsløsninger for at hjemmet kan fungere så godt som muligt. Derfor er et skab en god mulighed for opbevaring i mange rum. Da skabe og vitrineskabe findes i mange forskellige størrelser, former og stilarter, er det nemt at finde et skab, der kan passe ind i de fleste rum og opfylde de fleste behov. Her hos Nordic Nest har vi et bredt udvalg af skabe og vitrineskabe med smukke designs fra velkendte og populære mærker.

Glasvitrineskabe til dine dekorationer

Et smukt vitrineskab med glaslåger er det perfekte sted at opbevare alle dine yndlingsdekorationer og pyntegenstande. I vitrineskabet er de mere beskyttet mod støv, men samtidig er det nemt at se dem.

Tallerkner, glas og vinglas er også dekorative detaljer i både køkkenet og spisestuen, og et vitrineskab er det perfekte sted at opbevare disse. Glaslågerne beskytter middagsservicet og glassene mod støv, men dit yndlingsmiddagsservice er stadig synligt.

Populære filtre

Få 10% rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB