GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Puffer

En puf kan både bruges som en ekstra siddeplads og en frasætningsplads.
129 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Praktiske pufskamler til hjemmet

Siddepuffer er alsidige møbelgenstande, der er den perfekte mulighed, når du har brug for en ekstra stol eller blot ønsker at hvile dine fødder på, når du bruger din yndlingslænestol. Derudover kan en designer puf også fungere som et dekorativt boligtilbehør og tilføje et stilfuldt touch til dine interiører.

Hos os kan du finde et stort udvalg af både store og små puffer fra nogle af Skandinaviens foretrukne mærker.

Stilfulde puffer i skandinaviske designs

Hvis du leder efter puffer i skandinavisk stil, kan du her hos Nordic Nest vælge fra et stort sortiment i en række former, størrelser og stilarter. Vælg mellem populære mærker som OYOY, Muuto og Fritz Hansen for nordiske puffer i luksuskvalitet.

Stuepuffer som stilfulde siddepladser

En puf til stuen er den perfekte mulighed, når du har ekstra gæster og har brug for en ekstra stol ud over sofaen. Du kan også placere en bakke med snacks ovenpå din pufstol som et stilfuldt alternativ til et sidebord. Derudover kan en pufskammel være et blødt og behageligt sted til at hvile dine fødder, når du slapper af på sofaen efter en lang dag.

Dekorative puffer til soveværelset

For at tilføje et dekorativt touch til soveværelset, hvorfor så ikke bruge en stilfuld puf ved fodenden af din seng eller ved dit toiletbord. Ikke alene er dette en praktisk siddeplads, men en soveværelsespuf kan være en nem måde at inkorporere farve og tekstur i rummet på.

Designer puffer i alle farver

Da puffer fås i mange forskellige farver, kan de være en perfekt måde at tilføje en accentfarve til dine interiører eller at forene et eklektisk farveskema på. Vi anbefaler Circus-kollektionen fra Normann Copenhagen eller Stilla-kollektionen fra AYTM for elegante designer puffer i en række farver.

Puffer til børneværelset i legesyge designs

En siddepuf i et sjovt design kan være den perfekte tilføjelse til dit børneværelse eller børnehave. Fordi at puffer har bløde og afrundede kanter, er de en særligt børnevenlig mulighed. I Ferm Living Kids-kollektionen kan du finde runde puffer til børn i legesyge designs, som de små vil elske.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB