GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Åben DAGENS LUGE i julekalenderen

Rum/Spisested

SPISESTED

Spisepladsinspiration - ideer og tips til indretning af din spiseplads

Tag del i spisepladsinspiration til en smukt indrettet spiseplads til alle livets måltider. Find det perfekte spisebord, de stole du har drømt om og se dig omkring blandt vores loftslamper, så du finder den, der passer til dig. Vi har samlet vores bedste tips og ideer til indretning af din spiseplads.

Stole

Se flere stole
Semi lampe Ø 47 cm
White semi matt
3.599,10 kr.3.999 kr.

Lamper til spisestuen

Se flere lamper

Borddækning

Se flere duge

Find inspiration til spisepladsen i en række stilarter og størrelser til spisepladser – fra den lille spiseplads til den store åbne stue eller køkken. Lad din spiseplads blive dit nye yndlingsrum i hjemmet og giv den lidt kærlighed med den rigtige indretning og det rigtige serveringstilbehør. For glem ikke at supplere med skåle og fade til forskellige serveringer, nye tallerkener, der kan serveres til fest såvel som hverdag og selvfølgelig den nye yndlingskop, der kan indgå i mange dejlige morgenstunder i din spiseplads.

FIND MERE INSPIRATION TIL SPISESALEN

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB