GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Julekrus

At nyde en varm kop kaffe, te eller kakao, henslængt på sofaen efter en kold vinterdag, er et hyggeligt øjeblik, der hører julen til. Og der er ikke noget så hyggeligt som et julekrus. Vi har derfor samlet et stort, men håndplukket udvalg af julekrus, så du kan nyde dine varme juledrikke.
55 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Flotte julekrus lyser op i hverdagen i julen

Det virker afstressende at drikke en varm drik fra et herligt julekrus. Det er denne type rolige stunder, der lyser op i den travle julemåned - helt frem til juleaften. For at hjælpe dig med at finde det perfekte julekrus har vi i denne kategori samlet et håndplukket sortiment af julekrus med både julemotiver og farver, som hører julen til. Finder du ikke det, du leder efter her på siden, kan du med fordel tjekke vores brede udvalg af krus - vi har helt sikkert noget, der passer til din stil.

Julekrus med julemotiver eller enkle, ensfarvede julekrus?

Skal du vælge et krus med et julemotiv eller en enklere variant, der måske kun er holdt i en enkelt af julens smukke farver - f.eks. rød eller grøn? Ja, det er selvfølgelig helt op til din personlige smag. Uanset hvad du går efter, så har vi helt sikkert noget, der passer til dine behov. Her finder du blandt andet krus med klassiske, vinterlige eventyrmotiver fra Elsa Beskow Collection til Design House Stockholm og stilfulde, æblerøde kopper fra Höganäs Keramik.

Julekrus Mumi fra Arabia

Dette er et af de mest populære julekrus med vintermotiver under kategorien Mumikrus fra Arabia. Hvert år lancerer Arabia to sæsonbestemte krus - et sommerkrus og et vinterkrus. Kruset, der har et vintertema, og som også er det krus, som mange kalder julekruset fra Mumi, udkommer hen på efteråret. Skulle du ikke finde det Mumikrus, som du leder efter her på siden, hvor vi har samlet et håndplukket udvalg af krus med jule- og vintertemaer, kan du med fordel tage et nærmere kig på Mumikrusene i vores brede udvalg af krus med motiver af de uhyre populære finske trolde.

Populære julekrus fra kendte mærker

Hos os finder du stilfulde julekrus fra en række kendte og velrenomerede varemærker. Det drejer sig blandt andet om krus, der indgår som del i populære servicer til jul og som kan matches med blandt andet smukke juletallerkener og juleskåle fra samme serie. Eksempler på serier som disse er:

Julekrus i porcelæn - det optimale valg

Når du er på jagt efter et julekrus, for da er materialet måske ikke den mest afgørende faktor. Faktisk er de fleste julekrus alligevel fremstillet af porcelæn, så valget er måske heller ikke så svært.

Årsagen til, at man som regel vælger at fremstille krus i porcelæn, skyldes, at porcelæn er et meget holdbart materiale, som også har varmeisolerende egenskaber, hvilket gør det perfekt til formålet! Porcelæn er et godt materiale af høj kvalitet, der giver julekruset en ekstra elegance. Det er slagfast og mere modstandsdygtigt over for skader end eksempelvis glas. Det er således det optimale materiale til dine julekrus til både fest og hverdag.

Men hvis kruset skal anvendes af børn, eller måske udflugten på kælkebakken, kan et julekrus i emalje måske være at foretrække til netop disse lejligheder, da emaljekruset er endnu mere holdbart end julekruset i porcelæn.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB