GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Julekugler

95 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Julekugler – stilfulde juletræspynt til dit hjem 

Julekugler er blandt de mest populære juledekorationer til et festligt pyntet juletræ. Her hos Nordic Nest finder du et stort udvalg af eksklusive julekugler fra nogle af de mest populære designmærker. 

Hvilke julekugler er de mest populære? 

Vores sortiment inkluderer et udvalg af luksuriøse julekugler fra værdsatte mærker. 

Top 3 mest populære mærker for julekugler: 

Historien bag julekuglen 

Tidligere blev juletræer primært pyntet med stearinlys og røde æbler. Vægten af æblerne sikrede, at lysene kunne hvile på grangrenene. Senere blev det mere og mere almindeligt at dekorere juletræet med andre typer dekorationer lavet af tråd, silkepapir og træ. 

Da produktionen af glaskugler begyndte, blev de en stadig mere populær valgmulighed. Først blev de kun lavet i form af æbler, frugter og nødder, men over tid udviklede formen sig til den traditionelle runde julekugle, vi ser i dag. 

I dag er julekugler designet i en række materialer som glas, papir og keramik og er designet i forskellige farver og former. 

Luksuriøse julekugler i stilfuldt design 

I vores brede udvalg af juletræspynt finder du et stort udvalg af julekugler i stilfulde designs. 

Til traditionelle juletræspynt er kugler i rød, guld og sølv et klassisk valg, mens pyntning af træet med enkle hvide julekugler er et populært look for en moderne og minimalistisk julestemning. 

Hos os vil du kunne finde de bedste juletræspynt i en række stilarter, størrelser og farver for den perfekte julestemning derhjemme. 

Hvor mange julekugler skal der være på juletræet? 

Antallet af kugler til at pynte dit juletræ afhænger selvfølgelig af din personlige smag, men træets størrelse spiller også en afgørende rolle. Et større juletræ har brug for flere dekorationer, mens et mindre juletræ måske ikke kræver så mange. Nogle foretrækker et overdådigt pyntet træ med mange ekstravagante juleornamenter og kugler, mens andre foretrækker at pynte deres juletræ mere diskret med få kugledekorationer i minimalistiske designs. 

Festlig dekoration med julekugler 

Udover at hænge julekugler på træet, er der mange andre måder, de kan bruges til at dekorere dit hjem. 

For eksempel, hvorfor ikke dekorere dit vindue med julekugler for at bringe en festlig stemning både inde i dit hjem og for dem, der passerer forbi på gaden? Du kan bruge en kombination af både mini-julekugler og store julekugler, hængende i forskellige højder, for at skabe en vidunderlig julevinduesudstilling. 

Hvis du leder efter en unik måde at dekorere spisestuebordet eller sofabordet, kan du for eksempel fylde en stor vase i glas eller dekorativ skål med luksuriøse julekugler. 

Opbevaringstip til julekugler 

Når fejringen af julen er overstået, og det er tid til at tage træet ned, skal du pakke dine julekugler ind i fint silkepapir og opbevare dem i kasser med plads omkring hver enkelt kuglepynt. Dette forhindrer, at juledekorationerne støder mod hinanden og får ridser. Det beskytter også kuglerne mod snavs og støv, så de er klar til at blive hængt op igen næste år. 

Julekugler – en populær samlerobjekt 

Hvert år lancerer flere af vores velkendte mærker eksklusive julekugler med nye motiver og designs. Disse kan være perfekte samlerobjekter og kan også være den perfekte gave til en, du holder af. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB