GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Servering/Bestik/Forretsbestik

Forretsbestik

Dæk op med passende bestik fra velkendte mærker som Gense eller Hardanger Bestikk når du serverer første del af trerettersmenuen; nemlig forretten.
39 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Appetitvækkerbestik til Forretter og Lette Måltider 

Forretsbestik er mindre end de klassiske spisebestikker og er derfor velegnede til både forretter under festlige middage og til et let måltid i hverdagen. 

Under forretten til en tre-retters middag forhøjer et sæt smukt appetitvækkerbestik aftenen, mens du nyder din Västerbotten ostetærte i boblende selskab. Takket være appetitvækkerbestikkets lille og pæne form passer det godt sammen med både mindre retter og med mindre tallerkener og underkopper, hvorpå maden serveres. 

Appetitvækkerbestik er designet til et mindre måltid. Hvis desserten serveres ved middagens afslutning, er et sæt matchende dessertbestik bedre egnet til søde sager. 

Hvilket Appetitvækkerbestik Skal Du Have? 

Når du vælger appetitvækkerbestik, er der mange smukke bestikker at vælge imellem. Normalt bruges appetitvækkerbestik til mere festlige lejligheder, hvor flere retter serveres, men de er lige så velegnede til daglig brug. Appetitvækkerbestik kan for eksempel være ideelt som serveringsbestik til at tage et stykke sild ud af glasset eller til at smøre blød ost på kiks. 

Vælg appetitvækkerbestik efter din personlige stil og smag. For eksempel er et sæt guld bestik en flot detalje på et romantisk dækket træbord med hvidt porcelæn og en vase med lyserøde roser. 

Et sæt klassisk sølv appetitvækkerbestik er for eksempel smukt på et bord i dæmpede farver med en grå dug, hvide servietter og glastallerkener. Valget er naturligvis helt op til dig. 

Populært Appetitvækkerbestik 

Nogle af de mest populære appetitvækkerbestik kommer fra følgende mærker, der er førende inden for bestik. 

Forskellige Designs af Appetitvækkerbestik 

Appetitvækkerbestik kommer i en række forskellige designs. Uanset om du ønsker lidt luksus i hverdagen eller at dække bordet til en rigtig fest, måske med appetitvækkerbestik fra Nobelserien, som er de samme bestik, der bruges under Nobelmiddagen, findes der et design, der helt sikkert vil passe til dig. Designet af appetitvækkerbestikket opfylder forskellige funktioner og er tilpasset til forskellige anvendelser. 

Hvordan Dækker Man Bordet med Appetitvækkerbestik? 

Når du dækker bordet, placerer du bestikket fra yderst ind mod tallerkenen, i den rækkefølge du spiser de forskellige retter. Appetitvækkerbestikket placeres længst ude, da forretten er den første ret, der serveres, mens spisebestikket placeres tættere på tallerkenen. Gafler placeres på venstre side af tallerkenen og knive på højre side. 

Hvis forretten spises med en ske, placeres appetitvækker-skeen længst ude på højre side af tallerkenen. På den anden side placeres dessert-skeen øverst på kanten af tallerkenen. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB