GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Oplukkere

Til en middag med vennerne, særlige anledninger eller middage til én – Oplukkere til hjemmet og køkkenet med skandinavisk design.
37 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Praktiske flaskåbnere i flot design 

En flot kapselåbner er et dekorativt og praktisk redskab til servering og borddækning. Her kan du udforske vores udvalg af øloplukkere fra kendte mærker. 

Hvilke flaskeåbnere er mest populære? 

I vores sortiment finder du populære flaskeåbnere fra kendte mærker såsom Alessi, Normann Copenhagen og Culinary Concepts

Top tre mest populære mærker inden for kapselåbnere: 

Hvornår bruges flaskeåbnere? 

Oplukkere er almindelige redskaber ved større og finere sammenkomster, hvor almindelige PET-flasker måske ikke helt gør jobbet. Når gæsterne serveres drikke i glasflaske, er det vigtigt at have en flaskeåbner ved hånden, og desuden at der er tilstrækkeligt med flaskeåbnere, så alle gæster altid har adgang til en åben flaske. 

Hvilken flaskeåbner skal jeg vælge? 

Flaskeåbnere kommer i mange forskellige former og designs, og derfor er der et stort antal at vælge imellem. Ved finere sammenkomster er det almindeligt at have en stilren kapselåbner i messing, guld eller sølvfarve lavet af et materiale som rustfrit stål. Ved mere afslappede lejligheder ønsker du måske en kapselåbner lavet af et materiale som træ. Vi tilbyder naturligvis også kapselåbnere i flere materialer end disse, såsom plastik og aluminium. 

Øloplukker til hjemmebaren 

Kapselåbnere er ikke kun gode redskaber ved middage og borddækninger, men er også en nødvendig del af enhver bar, uanset om det er på en restaurant eller hjemme hos dig. Hvis du har en hjemmebar, er en øloplukker derfor et godt køb, der hjælper dig med at åbne flasker med tonic, ingefærøl og sodavand. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB