GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Servering/Kander & karafler/Vandkarafler & kander

Vandkarafler & kander

Med en fin vandkande i et spændende design til indendørs eller udendørs brug, bliver det sjovere at passe på planterne. Det er både et praktisk værktøj, der hjælper dig med at holde dit hjem levende samt en flot detalje, der komplementerer din indretning. Vælg mellem forskellige former og farver for at finde den rigtige stil i dit hjem.
388 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
11
Side 1 af 11

Hvilke karafler er mest populære?

I vores sortiment har vi samlet alt fra glaskarafler uden låg, for eksempel den populære Ripple karaffel fra danske Ferm Living. Vi har også praktiske vandkarafler i glas med låg fra blandt andet Eva Solo og Audo Copenhagen. Her finder du moderne og stilrene karafler fra Iittala og Orrefors. Til dig, der foretrækker lidt mere traditionelle kander eller vandkander i porcelæn med hank, er der også meget at vælge imellem, f.eks. fra det populære mærke Rörstrand. Blandt det brede udvalg af vores yndlingsdesignere finder du også de charmerende Mumi-kander fra Arabia.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB