GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Smørskåle

28 resultater sorteret efter

Skandinaviske smørskåle til opbevaring af smør 

En smørskål er ikke kun den perfekte beholder til at opbevare dit smør, når det ikke er i brug, men den kan også fungere som en smuk detalje, når du dækker bordet til et måltid. 

Her vil du finde traditionelle og moderne smørskåle til alle lejligheder, uanset om du forbereder bordet til morgenmad eller serverer en hjertelig suppe med smørristet brød. 

Hvilke mærker er mest populære for smørskåle? 

Hos os på Nordic Nest vil du kunne finde et stort udvalg af smørskåle med låg fra velkendte mærker. 

Top 3 mærker for smørskåle 

Smørbeholdere i stilfulde designs 

Smørskåle fås i en række størrelser, farver og materialer, så du kan finde en, der appellerer til din personlige smag og passer pænt sammen med dit eksisterende borddækning. 

Uanset om du foretrækker en enkel hvid eller sort smørskål med et minimalistisk design eller en dekorativ smørskål med et detaljeret mønster, kan du her være sikker på at finde, hvad du leder efter. 

Smørskåle fra dine yndlingskollektioner 

Mange af vores populære mærker inkluderer smørskåle i deres kollektioner, så det er nemt for dig at skabe et harmonisk udseende i dit køkken og på dit bord. 

For eksempel inkluderer Nordic Sea og Nordic Sand kollektionerne fra Broste Copenhagen smørskåle samt tallerkener, krus og et stort udvalg af andre borddækningselementer, alle håndlavede i stentøj for at give et unikt rustikt æstetik. 

En klassisk kollektion er Eva Trio Legio Nova fra Eva Solo. I denne kollektion vil du finde borddækning og dekorative tilbehør af høj kvalitet i tidløse designs, fra smørskåle og kagestande til blomsterpotter og vaser. 

Smørskåle i materialer af høj kvalitet 

Smørbeholdere fås i en række materialer, som hver har deres egne specifikke egenskaber. Nogle almindelige materialer inkluderer porcelæn, stentøj og melamin. 

  • Porcelænssmørskåle: Smørbeholdere lavet af porcelæn har et klassisk og tidløst appel og vil passe til de fleste borddækningsstile. Da porcelæn er særligt skrøbeligt, bør porcelænssmørskåle behandles med omhu. 
  • Stentøjssmørskåle: Smørskåle lavet af stentøj er perfekte for dem, der foretrækker en rustik stil. Da stentøj er et naturligt materiale, vil hvert stykke have smukke farvevariationer og se helt unikt ud. 
  • Melaminsmørskåle: Melamin er et let og holdbart materiale, hvilket gør det til den perfekte mulighed for smørskåle, der vil blive brugt dagligt. 

Vælg den rigtige størrelse smørskål 

Inden du beslutter dig for en smørskål, skal du sørge for at kigge på dens mål for at tjekke, at din standardblok af smør vil passe komfortabelt. 

Her vil du finde både store og små smørskåle, så du kan vælge den rigtige størrelse til at opfylde dine behov. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB