GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Badelagner

Lad ensfarvede eller mønstrede badelagener sætte stilen på badeværelset sammen med matchende håndklæder fra samme serie. Vi har motiver på badehåndklæder der passer både store og små og fra kendte mærker såsom Marimekko og Finlayson.

272 resultater sorteret efter
1
...
8
Side 1 af 8

Bløde badehåndklæder til hele familien

Uanset om du ønsker at forny dit badeværelse lidt eller give rummet lidt ekstra farve, er et nyt sæt designer badehåndklæder en nem måde at gøre dette på. Her vil du finde badehåndklæder i alle størrelser og stilarter til alle i familien.

Luksus badehåndklæder – stilfulde interiørdetaljer til badeværelset

Tilføj det sidste touch til dit badeværelsesinteriør ved at vælge designer badehåndklæder fra dine foretrukne mærker.

Vælg et sæt badehåndklæder i dristige farver som pink, blå eller grøn for at tilføje en sjov accentfarve til dit badeværelse eller frisk dit badeværelse op med et sæt farverige blomstrede badehåndklæder.

Du kan også bruge dine badehåndklæder som en måde at tilføje tekstur til rummets interiør på. For eksempel så er vaffel badehåndklæder et populært valg med deres unikke design.

For et tidløst look er store hvide badehåndklæder altid et klassisk valg og vil passe godt ind i ethvert badeværelsesindretning.

Mønstrede badehåndklæder fra dine foretrukne serier

Flere af vores populære serier inkluderer også badehåndklæder, så du kan skabe et komplet og professionelt look ved at vælge et sæt badehåndklæder, der matcher resten af dit interiør.

Eksempler på populære serier, der også er tilgængelige som badehåndklæder, er Unikko og Räsymatto fra Marimekko.

Badehåndklæder i gode kvalitetsmaterialer

Hos os på Nordic Nest vil du finde de bedste badehåndklæder online i materialer af høj kvalitet for en luksuriøs følelse.

Det mest almindelige materiale, der bruges til badehåndklæder, er bomuld, som er både blødt, behageligt mod huden og absorberende.

Linned badehåndklæder har et naturligt og afslappet udseende og vil være en smuk tilføjelse til et badeværelse med rustik indretning.

Børnebadehåndklæder i farverige designs

For børn kan håndklæder med flotte farver og motiver appellere mest. I vores sortiment kan du finde et stort udvalg af håndklæder, der er velegnede til selv de yngste. Finlayson har flere kvalitetsbørnebadehåndklæder med motiver, herunder berømte figurer fra Mumidalen.

Match badehåndklæder med andre badeværelsestekstiler

Hvorfor ikke matche dine badehåndklæder med resten af dine badeværelsestekstiler for en ensartet stil? Her finder du et udvalg af de blødeste badehåndklæder, der kan matches med dine badeværelsehåndklæder eller gæstehåndklæder i samme stil.

Sådan passer du på dine designer badeværelsehåndklæder

For at sikre den længst mulige levetid for dine badehåndklæder er det vigtigt at passe godt på dem. Det vigtigste er, at du følger de instruktioner, som leverandøren har angivet for deres produkter.

Generelt anbefales det at vaske dine håndklæder før brug. På denne måde sætter farven sig ordentligt, eventuelt overskydende fnug fjernes, og håndklædernes sugeevne øges.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB