GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Sengekapper

En bølgende sengekappe skaber en blød og romantisk stemning i dit soveværelse. Vælg en lige version for et mere minimalistisk og moderne udtryk.
37 resultater sorteret efter
12
Side 1 af 2

Gør soveværelset luksuriøst med en elegant sengekappe 

En sengekappe bidrager til at skabe et hyggeligt rum med en behagelig atmosfære. Når sengen er klædt med en sengekappe, kan du opnå en hotelfornemmelse, samtidig med at rummet virker ryddeligt og pænt. Ved at have flere sengekapper i forskellige farver kan du matche disse med andre tekstiler, for eksempel efter årstid og humør. 

Hvorfor en sengekappe? 

Udover at en sengekappe giver soveværelset en meget hyggelig og behagelig fornemmelse, kan den også være meget praktisk. Hvis du har opbevaring under sengen, hjælper en sengekappe med at skjule dette, og sengekappen holder også din seng ren og frisk i lang tid. 

Hvilken højde på sengekappen? 

Hvilken højde du har brug for på din sengekappe, afhænger af højden på din seng. De mest almindelige højder på en sengekappe er mellem 40–50 centimeter. Hos os finder du sengekapper til følgende senge: 

  • Sengekappe til 180 cm seng 
  • Sengekappe til 160 cm seng 
  • Sengekappe til 120 cm seng 
  • Sengekappe til 90 cm seng 

Hvilken farve på sengekappen? 

Hvilken farve man skal vælge til sit sengetøj kan være svært at vide. En sengekappe i beige passer til det meste, men en hvid sengekappe kan være flot, hvis du har redt med hvide sengetekstiler. Et tip kan også være at matche sengegavlen eller sengetæppet, hvis du ønsker en ensartet fornemmelse. 

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB