GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Sengesæt

Her finder du sengetøj af høj kvalitet til både børn og voksne i forskellige farver og materialer fra populære mærker.
154 resultater sorteret efter
1
...
5
Side 1 af 5

Bløde og dejlige sengetøjssæt 

En god nats søvn starter med et afslappende soveværelse og et sengetøjssæt, der hjælper dig med at holde dig behageligt varm hele natten. I vores omfattende udvalg af sengetøj tilbyder vi et bredt udvalg af sengetøjssæt til både voksne og børn. Her hos Nordic Nest har vi et stort udvalg af fine sengetøjssæt, både enkelte og dobbelte, af høj kvalitet fra velkendte og populære mærker. 

Hvilke sengetøjssæt er mest populære? 

Sengetøjssæt er en essentiel del af ethvert hjem og er en simpel måde at opfriske soveværelset på, hvilket hjælper dig med at skabe den rette atmosfære. Desuden kommer sengetøjssæt i en række materialer, hvilket gør det nemt at tilpasse materialerne til sæsonen. Her kan du udforske sengetøjssæt fra en række populære og velkendte mærker som Lexington, og

Top 3 mest populære sengetøjssæt 

Sengetøjssæt til børn 

Her hos Nordic Nest kan du også finde et udvalg af dejlige sengetøjssæt til børn i bløde og skønne materialer. Hvis du leder efter sengetøjssæt til de yngste medlemmer af familien, er du velkommen til at udforske sengetøjssæt fra Kay Bojesen Denmark og Ferm Living Kids

Dobbelt sengetøjssæt 

Ud over enkelte sengetøjssæt tilbyder vi også et stort udvalg af sengetøjssæt med dobbelte dynebetræk og et eller to pudebetræk. Disse er perfekte til par eller til dem, der nyder at have en ekstra stor dyne. 

Sengetøjssæt i forskellige materialer 

Søvn er vigtig for alle, og temperaturen er noget, der påvirker, hvor godt vi sover. Da sengetøjssæt kommer i en række materialer, er det nemt at tilpasse materialet til sæsonen. Bløde, lette materialer som bomuld, satin og linned er kølige og velegnede til varmt vejr eller hvis du ofte finder dig selv blive varm om natten. Andre materialer, som flannel, er varme og velegnede til vinteren eller hvis du let får koldt om natten. Her hos Nordic Nest har vi et stort udvalg af sengetøjssæt af høj kvalitet fra velkendte og populære mærker. 

At give sengetøjssæt som gaver 

Da sengetøjssæt er noget, alle ejer og bruger, er de også en fantastisk gaveidé til dem, der leder efter gaver til nogen, der flytter hjemmefra, til bryllupper, jul, dåb, eller til en særlig person på Valentinsdag. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB