GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Tæpper & tekstiler/Tæpper/Bomulds- & kludetæpper

Bomulds- & kludetæpper

Her har vi samlet bomuldstæpper og kludetæpper i både moderne og traditionelle designs fra kendte mærker.
987 resultater sorteret efter
1
...
28
Side 1 af 28

Hos os finder du et varieret udvalg af bomuldstæpper og gulvtæpper i såvel moderne som traditionelle designs. Udover vævede tæpper i et klassisk materiale såsom bomuld har vi også gulvtæpper, der er fremstillet af genanvendt læder. Vi har her samlet en række forskellige bomulds- og gulvtæpper, store som små, for at du nemt kan finde et tæppe, der passer til lige netop dit hjem.

Til dig, der gerne vil have en lettere og mere holdbar variant, er et glatvævet bomuldstæppe at foretrække. I vores sortiment har vi både ensfarvede og mønstrede varianter som eksempelvis Block, et af House Doctors mest populære tæpper. Eftersom hvert Block-tæppe er håndtrykt, vil dit tæppe få sit eget unikke udseende. Hos os finder du også klassiske og stilrene alternativer fra Himla eller Linum i forskellige farver og størrelser.

Med et minimalistisk design har Rug Solid Denmark skabt et holdbart tæppe af genanvendt bomuld. Rug Solids stil passer flot ind i din indretning og bidrager til rummets helhedsindtryk. Perfekt både til hjemmet såvel som til kontor og offentlige miljøer.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB