GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Jutetæpper

Et rundt eller rektangulært jutetæppe giver en hyggelig og bohemeagtig følelse i både stuen, entréen og udestuen.
245 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
7
Side 1 af 7

Jute- og naturfibertæpper i stilfulde designs

Naturfiber- og jutetæpper er den perfekte måde at tilføje tekstur og varme til dit hjem på. I vores sortiment vil du kunne finde et bredt udvalg af både store og små jute- og naturfibertæpper i en række designs. Vælg mellem en række farver som brun, hvid, sort eller grå.

Hvor kan du placere et naturligt tæppe?

Jute- og naturfibertæpper kan være en smuk tilføjelse i mange dele af hjemmet, såsom i gangen, under et i stuen eller i køkkenet. Naturfibertæpper, der er holdbare og pletresistente, er mere velegnede til de primære gennemgangsområder i dit hjem, såsom entréen eller forrummet, mens dem med lyse farver og blødere materialer er mere ideelle til steder, der har mindre trafik, såsom en formel stue, soveværelse eller gæsteværelse. Uanset hvor du vælger at placere dit jute- eller naturtæppe, vil det være et dekorativt og udtryksfuldt element i din indretning.

Hvilke naturfibertæpper er mest populære?

Naturfibertæpper fås i forskellige typer materialer, som hver har deres egne specifikke karakteristika og visuelle appel. En af de mest populære typer af naturfibertæpper er jutetæpper, men der er også mange andre typer af naturfibertæpper såsom hamptæpper, sisaltæpper og kokosfibertæpper.

Top 3 mest populære mærker for naturtæpper

Hvad er jute?

Jute er en bastfiber, da den kommer fra stammen af en plante i stedet for bladene. Den har en blød og naturlig fornemmelse, hvilket gør den velegnet som en tekstilfiber. Det er også en af de stærkeste naturlige fibre, hvilket gør juteprodukter holdbare og langvarige.

Hvad er fordelene ved et jutetæppe?

Udover deres smukke og naturlige udseende er der mange andre fordele, som gør vævede jutetæpper til en tiltalende mulighed. Her er et par af de mange fordele ved jutetæpper:

  • Miljøvenlige. For det første er jutetæpper et miljøvenligt valg, da jute er biologisk nedbrydeligt og komposterbart.
  • Nemme at rengøre. De er en vedligeholdelsesfri mulighed og kan nemt rengøres med en støvsuger.
  • Bløde. Jutetæpper har en blød fornemmelse, hvilket gør dem behagelige og rare at gå på.
  • Holdbare. Jute er en stærk og holdbar fiber, hvilket betyder, at du kan nyde dit jutetæppe år efter år i dit hjem.

Hvilken form at vælge til dit jutetæppe

Her kan du finde jutetæpper i en række former, der passer perfekt til dine interiører.

Et ovalt eller rundt jutetæppe har en blød fornemmelse og en ekspansiv effekt, hvilket gør det til et ideelt valg for små rum. Derudover forstærkes det bløde og organiske indtryk skabt af det naturlige materiale af den cirkulære form.

Kvadratiske og rektangulære jutetæpper er et godt valg til rummelige værelser, da de fungerer som et anker for at samle de forskellige elementer i interiøret. De kan tilbyde en vidunderlig kontrast til afrundede møbler.

Juteløbere er velegnede til smalle rum, såsom gange eller entrérum. De kan også fungere som en smuk detalje ved foden af sengen.

Sådan rengøres et jutetæppe

Flettede jutetæpper er generelt nemme at rengøre og skal blot støvsuges. Hvis tæppet udsættes for fugt, bør det fjernes så hurtigt som muligt ved at duppe det med et køkkenrulle eller en absorberende klud. Det er vigtigt, at du ikke gnider på jutetæppet, da dette vil få fugtigheden til at trænge dybere ind i fibrene.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB