GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Bergs Potter

Bergs Potter

En håndlavet krukke fra Bergs Potter tilføjer øjeblikkeligt en stor portion personlighed og karakter til dit hjem. Hos Nordic Nest finder du et bredt udvalg af krukker fra Bergs Potter. Alle krukker leveres med en tilhørende vandtæt underskål. Hvilken krukke passer dig bedst?
134 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Hvornår blev Bergs Potter grundlagt?

Historien om det danske brand Bergs Potter tog sin begyndelse under Anden Verdenskrig i 1942. En ung og driftig mand ved navn Victor Berg arvede en keramikbutik, fyldt med gamle krukker, der lå i København.

Bergs Potter – en familievirksomhed

Med et ønske om at give den deprimerende hverdag, som Anden Verdenskrig førte med sig, et modspil, besluttede Victor sig for at tilføje blomster til krukkebutikkens sortiment. Kombinationen af blomster og krukker blev en stor succes, og Bergs Potter voksede lynhurtigt. Selv den dag i dag er virksomheden ejet af Berg-familien.

Bergs Potters designinspiration

De folk, som drev Bergs Potter videre efter opstarten, havde en stor interesse for keramik, historie og arkæologi. For at finde inspiration til designet af en ny krukke søgte de i historiske arkiver og besøgte flere slotte og herregårde rundt om i Skandinavien.

Hvad er Bergs Potter mest populære krukker?

  • Københavner krukken
  • Daisy krukken
  • Simona krukken

Historien bag Københavner krukken

Modellen til Bergs Potters mest populære krukke, kaldet Københavner krukken, fandt de i et gammelt skur, der tilhørte Fredensborg Slot. Originalen menes at stamme fra 1860'erne. Det blev besluttet at lave København-krukken af terracotta og i en høj kvalitet, ligesom de kongelige pottemagere havde gjort det gennem århundreder.

Hvor bliver krukkerne fra Bergs Potter fremstillet?

I deres søgen efter Europas bedste potteværksted fandt Bergs Potter endelig et keramikværksted i Toscana, som de begyndte at samarbejde med. Selv i dag fremstilles krukkerne fra Bergs Potter i hånden af dygtige håndværkere i Toscana.

Håndlavede krukker af terracotta

Alle krukker fra Bergs Potter bliver lavet i hånden af dygtige keramikere i Toscana og er af højeste kvalitet.

Hvilke materialer er krukkerne fra Bergs Potter fremstilllet af?

Bergs Potter står bag krukker af terracotta, der er forarbejdet i et førsteklasses premium-ler uden skadelige tilsætningsstoffer, og det italienske håndværk holder altid en meget høj kvalitet.

Terracottaens egenskaber

Leret gør det muligt for planterødderne at ånde, mens de regulerer fugtighedsniveauet i jorden. Takket være leret, der brændes ved en ekstremt høj temperatur, bliver krukkens overflade meget holdbar. Passer du på din krukke fra Bergs Potter, kan den nemt holde gennem flere generationer.

Krukker, der kan modstå udendørs brug

Du kan anvende dine krukker fra Bergs Potter både indendørs og udendørs. Takket være lerets høje densitet kan terracottakrukken tåle frost.

Bergs Potters uglaserede krukker

Vælger du en uglaseret krukke fra Bergs Potter, vil overfladen med tiden få en smuk patina med unikke nuanceskift. Disse krukker har en rå overflade med naturlige variationer, som giver liv til materialet og gør hver krukke helt unik.

Glazed by Bergs - glaserede krukker

Glazed by Bergs er Bergs Potters sortiment af glaserede krukker. De anvendte glasurer er blanke, intense og mættede nuancer, hvilket fremhæver dekorationerne i de forskellige krukker. Farverne på Bergs Potter uglaserede krukker er hentet fra det miljø, der findes i klassiske danske fiskerlejer.

Hver krukke bliver glaseret i hånden med stor nøjagtighed og dygtighed.

Vandtætte underskåle til alle krukker fra Bergs Potter

Til alle krukker fra Bergs Potter medfølger der en tilhørende underskål. Underskålen har en speciel overfladebehandling med silikone, som gør den vandtæt, hvilket bevirker, at du ikke behøver bekymre dig om vandskader på underlaget.

Små og store krukker

Krukkene i Bergs Potter-serien fås i forskellige størrelser. Fra små krukker med en diameter på 10 cm til eksempelvis at plante stiklinger i, til de største krukker med en diameter på så meget som 35 cm til storslåede potteplanter eller oliventræer.

Hvordan arbejder Bergs Potter med bæredygtighed?

Bergs Potter bestræber sig på, at alle dele af produktionen skal udføres på en bæredygtig måde gennem følgende foranstaltninger:

  • Medarbejderne i Italien og Danmark arbejder under de samme gode forhold.
  • Den anvendte ler er af højeste kvalitet - uden skadelige tilsætningsstoffer.
  • Produktionen i Italien sikrer en relativt kort transportafstand fra produktionen til slutkunden.
  • Det bliver bevidst sikret, at alle materialer udnyttes i alle dele af produktionsfasen.
  • Der anvendes miljømærkede produkter i videst muligt omfang inden for alle områder af virksomheden.

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB