GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

blomus

Det tyske mærke blomus står for intelligens, minimalisme og funktionelt design til det moderne hjem. blomus laver produkter, der er holdbare, både med hensyn til stil, materiale og kvalitet.

0 resultater sorteret efter

blomus – funktionelt design til det moderne hjem 

Det tyske mærke blomus er kendt for deres alsidige udvalg af minimalistiske og funktionelle produkter i intelligente designs. 

Hos blomus finder du alt, hvad du har brug for til et perfekt indrettet hjem. Fra stilfulde badeværelsestilbehør og innovative køkkendesigns til interiørdetaljer såsom lys og vaser, vil du være i stand til at finde det rette design til ethvert rum i dit hjem med Blomus. 

Hvilke kollektioner fra blomus er mest populære? 

I sortimentet fra blomus kan du vælge mellem en række populære kollektioner. Vi har samlet en liste over vores yndlingskollektioner til dig: 

Top 4 blomus-kollektioner 

Det, alle blomus-kollektioner har til fælles, er, at de alle kombinerer et moderne design med rustikke, holdbare materialer af høj kvalitet. 

Stilfulde badeværelsestilbehør fra blomus 

blomus er især kendt for deres smukke badeværelsestilbehør. Fra innovative sæbedispensere til toiletbørster og pedalspande, du vil finde alt, hvad du har brug for til et stilfuldt indrettet badeværelse i blomus' sortiment. 

Innovativt køkkendesign fra blomus 

blomus tilbyder også moderne designprodukter til køkkenet i subtile farvetoner. Minimalistisk borddækning, elegante vinglas og praktiske skåle er blot nogle af deres mange designerprodukter, der vil være en stilfuld tilføjelse i køkkenet. 

Historien og designfilosofien bag blomus 

blomus er en familievirksomhed, grundlagt i 1921 i Tyskland og drives i dag af fjerde generation af Blome-familien. 

Virksomheden er kendt for sin store passion for eksklusiv kvalitet, dygtigt håndværk og sin måde at kombinere æstetik og funktionalitet på. 

blomus-produkter er elsket og værdsat af mennesker over hele verden, og det er let at forstå hvorfor – blomus forenkler hverdagen, er stilfuldt og sjovt. 

Langtidsholdbare produkter i materialer af høj kvalitet 

I sortimentet fra blomus kan du vælge mellem et stort udvalg af produkter i en mangfoldig selektion af materialer – alle i topkvalitet. 

Rustfrit stål har været et vigtigt materiale i deres design siden virksomhedens start og spiller en stor rolle i deres succes. 

Stentøj, røget kork, linned, beton og træ anvendes også regelmæssigt i deres design. 

Pleje af dine blomus-produkter 

For at holde dine blomus-produkter i den bedste stand og forlænge deres levetid er det vigtigt at tage godt hånd om dem. 

For rustfrit stålprodukter kan fingeraftryk tørres af med en fugtig mikrofiberklud. Du kan rengøre rustfrit stål med lidt varmt vand og opvaskemiddel. Aggressive rengøringsmidler bør undgås. Sørg for at rengøre i retning af finishen for at undgå at markere overfladen. 

For rengøring og pleje af blomus-produkter med materialekombinationer skal du sørge for at tjekke de specifikke plejeinstruktioner, der er pro. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB