GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Alt til udendørslivet

Byon

By On stræber efter legefuldhed og nysgerrighed i deres produkter. By On har noget for alle.
357 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
10
Side 1 af 10

Skab et hjem med By On 

By On tilbyder alt fra unikke møbler til funktionelle køkkenprodukter og møbler. Deres stil er legesyg, måske endda tvetydig ved første øjekast, men når du får mulighed for at skabe din egen fortolkning og forme dit eget hjem med deres vidunderlige produkter, fremkommer harmoni og orden, mens legesygheden forbliver. 

Deres produkter, fra tekstiler og borddækning til belysning og skulpturer, er alle eksklusive, men overkommelige, hvilket giver alle mulighed for at forme deres eget hjem med moderne skandinaviske stiltilbehør med et bohemepræg. 

Hvilke er By Ons mest populære produkter? 

Det svenske mærke By On blev grundlagt i 1999 med en vision om at skabe smukkere hjem. Siden da har de lanceret flere populære produkter og kollektioner. I deres sortiment finder du et bredt udvalg af boligtilbehør. Heri finder du alt fra kopper og tallerkener til puder og anden dekoration

Top 3 By On produkter 

  • Fumiko kop 
  • Adina blomsterpotte 
  • Smooth vase 

By On - Unikke boligtilbehør 

Gennem deres kærlighed til farver og former og gennem deres utrættelige udforskning af form, materialer og konnotationer formår By On kontinuerligt at skabe unikke møbler og interiørdetaljer af høj kvalitet. Men på trods af denne uudtømmelige alsidighed har kreationerne fra det svenske mærke én ting til fælles: de udstråler en uimodståelig urban energi, blød minimalisme og arkitektonisk karisma. 

Designfilosofien hos By On 

At opbygge stærke, langsigtede relationer med kunder samt forhandlere, agenter og producenter er, hvad By On handler om. De sigter mod at hjælpe med at give dit hjem karakter gennem nysgerrighed og legesyg design. Det er derefter op til dig at forme dit eget hjem med hjælp fra den legesyge kreativitet, deres produkter inspirerer til. Man kunne sige, at de hjælper med at omdanne huse til hjem. Det er med denne hensigt, at mærket By On designer funktionelle og inspirerende boligtilbehør, tekstiler og belysning til hjemmet. 

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB