GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 10% RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Bliv medlem & få 10% rabat

Varemærker/Gärsnäs

Gärsnäs

Gärsnäs producerer møbler, der kendetegnes ved enkelt og tidløst design, der afspejler den svenske indretningstradition. Gärsnäs stræber efter at skabe møbler af høj kvalitet, der passer ind i forskellige miljøer og tilbyder en ægte og bæredygtig møbeloplevelse. Her finder du et bredt udvalg af Gärsnäs-møbler såsom stole, lænestole og borde.

76 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Hvorfor Gärsnäs? 

Gärsnäs er en væv af tid, hvor møbler er blevet skabt siden 1893 i den familieejede fabrik i Österlen. Med et øje på både nutiden og fremtiden bygger de møbler til i dag og i morgen, præget af en skandinavisk designtradition. Møblerne er lige så relevante i dag, som de var for over hundrede år siden, hvilket viser, at design og kvalitet er vigtige værdier for Gärsnäs. 

Hvad er Gärsnäs' nøgleprincipper og søjler? 

Nysgerrighed 

For Gärsnäs er nysgerrighed den mest afgørende faktor. Ved at være opmærksom på tidens ånd og behov udvikler de møbler, der ikke kun er smukke, men også opfylder dagens krav til bæredygtighed og ressourceeffektivt arbejde. 

Bæredygtighed 

Bæredygtighed udgør Gärsnäs' anden søjle. At være klog og fornuftig er afgørende, og deres møbler bliver en del af en økologisk cyklus. Med råmaterialer fra lokalområdet og dygtigt håndværk kombineret med moderne teknologi stræber de efter at skabe møbler af højeste kvalitet. 

Hvordan arbejder Gärsnäs med bæredygtighed? 

Gärsnäs betragter ikke deres møbler som færdige, når de forlader fabrikken. De tager også ansvar for dem over tid. Gärsnäs' renoverings- og restaureringssystem bliver en naturlig forlængelse af deres cirkulære og langsigtede tankegang, hvor møblerne får nyt liv og forbliver levende gennem generationer. 

Hvem er Gärsnäs? 

Gärsnäs AB, en familievirksomhed siden 1893, ejes af Anna og Dag Klockby og Åke Axelsson. Baseret i Gärsnäs i Österlen, Skåne, har virksomheden under ledelse af indretningsarkitekt og møbelproducent Åke Axelsson udviklet sig og opnået international succes. Ved at kombinere traditionelt håndværk med moderne design skaber de et møbelkulturelt mødested, der strækker sig fra Österlen til Stockholm, hvor deres showroom på Skeppsholmen inviterer besøgende på en inspirerende rejse gennem tid og design. 

Hvad er House of Gärsnäs? 

House of Gärsnäs er et showroom på Skeppsholmen, Stockholm, der inviterer besøgende på en inspirerende rejse gennem tid og design. 

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop! En verzamel punten op je aankopen als lid van onze klantenclub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB