GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Georg Jensen

Georg Jensen

I mere end 100 år har Georg Jensen forgyldt folks hjem med designprodukter, der har et tidløst touch og er præget af kvalitetshåndværk. Hos os finder du et enestående udvalg af Georg Jensens indretning og alt, som du får brug for til en flot borddækning.

0 resultater sorteret efter

Hvad er Georg Jensens designfilosofi?

Georg Jensens designfilosofi bygger på at forene en smuk æstetik og funktion i hverdagen. Filosofien er ikke desto mindre en tro på det tidløse design præget af velgjort håndværk, i en god kvalitet.

Produkterne fra Georg Jensen passer unægteligt til den stilbevidste forbruger, der ønsker at tilføre sit hjem en ekstra elegance.

Hvad er historien bag Georg Jensen?

Historien bag designhuset Georg Jensen strækker sig langt tilbage i tiden. I 1904 begyndte sølvsmeden Georg Jensen at opbygge sin forretning i København. Han var stærkt påvirket af tidens jugendstil med klare, bølgende former og flotte udsmykninger. Det er stadig noget, der kendetegner Georg Jensens designsprog.

Georg Jensen har alt, hvad du behøver til et smukt dækket bord

Georg Jensen tilbyder alt, hvad du overhovedet kan få brug for til en smuk borddækning. I de forskellige serier er der et stort udvalg af bestik, tallerkener og vaser. Det, der binder serien sammen, er valget af materialer i et blankpoleret rustfrit stål. Det skinnende materiale er blevet lidt af Georg Jensens signatur, hvilket giver et luksuriøst præg.

Elegant indretning og design fra Georg Jensen

Med Georg Jensens produkter kan du nemt skabe en elegant følelse i hjemmet. Produkterne opfylder både en funktion og bidrager med en flot æstetik. Et godt eksempel på dette er den ikoniske elefant fra Georg Jensens Elephant-serie, som er blevet en designfavorit over hele verden.

I Elephant-serien finder du en sparebøsse, oplukkere og børnebestik. Bestikket er et typisk eksempel på, hvornår det stilrene design møder legen.

Skab en hyggelig julestemning med Georg Jensens juledekorationer

Lad dit hjem stråle med funklende lys og juledekorationer fra Georg Jensen i de kolde vintermåneder. Pynt dit juletræ med stilrene julekugler, juleklokker og julehjerter. Med en smuk julestjerne i toppen vil dit juletræ blive fuldendt. Du kan også tilføje noget ekstra til julebordet med en flot juledekoration formet som juletræer.

Georg Jensens lysestager og fyrfadsstager

Levende lys skaber en harmonisk følelse ved middagen. Georg Jensen tilbyder et bredt udvalg af lysestager og fyrfadsstager i både moderne og mere klassiske designs. Serier som Georg Jensen Cobra og Georg Jensen Season er blevet moderne designklassikere, elsket og vellidt af mange.

Dæk bordet og indret med Georg Jensens Cobra-serie

Sætter du pris på Cobra-seriens bølgende design, finder du et komplet udvalg af drikkeglas, karafler og asietter - alt sammen i samme karakteristiske og smukke form. Der findes endda en bordlampe, som du kan matche dine Cobra lysestager med. Køber du flere produkter fra samme serie, tilføjer du virkelig en rød tråd til dit hjem.

Georg Jensen skåle og serveringsfade

En anden serie, som er blevet meget populær, og som du sikkert genkender, er serien Bloom. Ligesom navnet antyder, er inspirationen til serien hentet fra naturens blomster og specielt kirsebærblomsten, når den står i fuldt flor. Serveringsskålen fås i forskellige størrelser og fungerer også godt som dekoration, når den ikke er i brug.

Hvordan rengør du dine designobjekter fra Georg Jensen?

Når du køber dine Georg Jensen designprodukter, er det vigtigt, at du tager godt hånd om dem, især når de skal rengøres. Her er nogle tips til, hvordan du gør det bedst muligt.

  1. Sørg for at følge plejeinstruktionerne med stor omhu for hvert produkt. Mange af Georg Jensens produkter kan eksempelvis ikke tåle maskinopvask og bør derfor vaskes i hånden.
  2. Bland et par dråber sæbe eller opvaskemiddel med varmt vand.
  3. Dyp en mikrofiberklud i vaskemiddelopløsningen eller sæbeopløsningen, og tør det rustfrie stål.
  4. Tørres af med en tør og blød klud. Det er vigtigt, at kluden er rigtig blød, så der ikke opstår ridser i det rustfrie stål.

BEMÆRK! Anvend aldrig ståluld til at rengøre dine Georg Jensen produkter. Det kan skabe grimme ridser.

Populære filtre

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB