GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Hans K

Hans K er en svensk familievirksomhed, der samarbejder med udvalgte designere om at skabe personlige møbler i massivt træ med gennemtænkte detaljer. Med lang erfaring inden for træbearbejdning er Hans K-møbelmærket kendt for sine komfortable og funktionelle møbler, der passer perfekt ind i både private og offentlige rum.
74 resultater sorteret efter
1
...
3
Side 1 af 3

Hans K Møbler 

Design, fleksibilitet og funktion er de ledende principper for Hans K, når de udvikler nye møbler til deres mærke. Med gennemtænkte detaljer og solidt håndværk i fokus skaber Hans K møbler med høj siddekomfort til din hverdag. 

Mix og match borde og stole fra Hans K 

Ved altid at bruge et udvalg af de samme træsorter og finish i deres møbelkollektioner bliver det let for dig som kunde at kombinere stole og borde fra forskellige kollektioner af Hans K. På denne måde kan du skabe en spisegruppe, der er fuldstændig skræddersyet til dine præferencer og behov. 

Holdbare møbler 

Hans K ønsker, at de møbler de fremstiller, skal holde længe, både for brugerens skyld og for miljøets. Derfor bliver alle stole fra Hans K testet hos RISE (Research Institutes of Sweden) for at tjekke konstruktionens holdbarhed. Alle stoffer testes også i et tekstillaboratorium for at sikre, at de kan modstå slid og brug. Hans K mener, at den vigtigste handling for at reducere miljøpåvirkningen er, at møblerne holder længe, hvilket undgår en smid-væk mentalitet. 

Ansvarlig møbelproduktion 

At tage hensyn til miljøet og sikre retfærdige arbejdsforhold for sine medarbejdere, både inden for virksomheden og hos dets underleverandører, er en selvfølge for Hans K. De råmaterialer, der anvendes, kommer fra godt forvaltede skove med respekt for naturen. At sikre, at alle partnere overholder EU's Tømmerforordning (EUTR) og EU's kemikalieregulering REACH, garanterer, at ingen produkter fra Hans K overskrider de lovlige grænser for kemikalier. 

Fair forhold 

Hans K går op i retten til fagforeningsarbejde og regulerede arbejdstimer. De kræver også, at alle globale partnere forbyder børnearbejde, diskrimination og straf. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB