GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

50 DKK rabat, tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Varemærker/Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik

Med over 140 års erfaring i uldproduktion er Klippan Yllefabriks tæpper og plaider blevet ægte skandinaviske klassikere, som varmer dig året rundt. Her finder du det bedste udvalg af tidløse uldtæpper og uldplaider i forskellige farver, mønstre og størrelser fra Klippan Yllefabrik.
307 resultater sorteret efter  
Popularitet
1
...
9
Side 1 af 9

Hvad er historien bag Klippan Yllefabrik?

Familievirksomheden Klippan Yllefabrik blev grundlagt i 1879 i Klippan, Skåne. I dag arbejder fjerde og femte generation side om side for fortsat at udvikle virksomheden og sortimentet.

Hvor laves uldtæpperne og uldplaiderne fra Klippan Yllefabrik?

Fra begyndelsen blev alle produkter fremstillet i Klippan og i løbet af 1970'erne blev Klippan Yllefabrik anset som Skandinaviens mest moderne uldspinderi. I dag er produktionen flyttet til Letland, hvor Klippan Yllefabrik har sin egen fabrik. På den måde har de fuld kontrol over materialerne og kan sikre, at produkterne er af højeste kvalitet.

Hvad kendetegner Klippan Yllefabriks uldtæpper og plaider?

Tæpperne og plaiderne er lavet i meget høj kvalitet, i lækre farver og mønstre. Hvilket er blevet til det, Klippan Yllefabriks uldprodukter er kendetegnet ved.

Hvordan arbejder Klippan Yllefabrik med spørgsmål vedrørende miljø og bæredygtighed?

I forbindelse med Klippan Yllefabriks 140 års jubilæum, som var i 2019, besluttede virksomheden at lancere en kollektion lavet af genbrugsuld, som er affaldsmateriale fra egen produktion. Det er et godt eksempel på, hvordan Klippan Yllefabrik arbejder på at gøre deres produktion endnu mere bæredygtig i fremtiden.

Ellers fokuserer Klippan Yllefabrik meget på miljø- og bæredygtighedsspørgsmål ved altid at bruge naturlige materialer og økologiske naturmaterialer, når det er muligt. Derudover tilbyder man uldtæpper og uldplaider, der er tidløse og lavet i rigtig god kvalitet, som kan bruges og give meget glæde i lang tid. 

Hvad er Klippan Yllefabriks designvision?

Klippan Yllefabriks vision er at kombinere svensk design med en lang tradition af tekstil-knowhow. Derfor samarbejder Klippan Yllefabrik med en række kendte designere som Birgitta Bengtsson Björk og Lisa Larsson. 

Hvilke er de mest populære uldtæpper fra Klippan Yllefabrik?

  1. Gotland
  2. Ralph
  3. Polka

Hvorfor skal man købe uldtæpper og uldplaider fra Klippan Yllefabrik?

  • Når du køber tæpper og plaider hos Klippan Yllefabrik, kan du være sikker på, at de er lavet i absolut højeste kvalitet fra bunden, i 100 % lammeuld, på egen fabrik. 
  • Tæpperne og plaiderne opfylder en praktisk varmende funktion, når sommernætterne er kølige, eller når vinteren er kold og mørk.
  • Det er en stilfuld indretningsdetalje til dit hjem, for eksempel i din sofa eller på sengen i dit soveværelse. Tæpperne skaber en mere hyggelig og varm følelse til dit hjem. 

Børnetæpper i uld fra Klippan Yllefabrik 

Der findes et stort udvalg af børne- og babytæpper, som er blevet meget elskede og populære. Tæpperne med farverige dyremotiver er meget bløde og kan hurtigt blive børnenes nye kælefavorit og er perfekte at have liggende i barnevognen. Børnetæpper fra Klippan Yllefabrik er designet i lidt mindre mål, så de passer i barnevognen.

Kan du vaske dine Klippan Yllefabrik uldtæpper i en vaskemaskine?

Ja, nogle serier af tæpper og plaider fra Klippan Yllefabrik kan vaskes i vaskemaskine op til 30 grader på uldprogrammer og bør vaskes separat. Men hvis din vaskemaskine ikke har et uldprogram, anbefales professionel rengøring.

Følg altid de vaskeanvisninger, der gælder for det specifikke Klippan Yllefabrik-produkt. Husk også, at uldtæpperne ikke egner sig til tørretumbling.

Sådan passer du på dit uldtæppe fra Klippan Yllefabrik 

Hæng dit uldtæppe til luftning regelmæssigt

Uld er et snavsafvisende materiale, der ånder meget. Derfor behøver du ikke at vaske dine Klippan Yllefabrik-produkter unødigt. Det er ofte nok at hænge uldtæpperne og -plaiderne til luftning.

Fjern pletter på dit uldtæppe med en fugtig klud

I mange tilfælde er det muligt at fjerne pletter fra dit uldtæppe ved hjælp af en fugtig klud. Gør det så hurtigt som muligt, så snavset ikke når at trænge ind. 

Lad ikke uldtæppet ligge i blød for længe 

Men hvis du skal håndvaske dine uldtæpper, er det vigtigt, at du undgår, at de ligger for længe i blød, for det slider på ulden.

Køkkenindretning fra Klippan Yllefabrik 

Klippan Yllefabrik tilbyder ikke kun tæpper og plaider men også stilfulde grydelapper, dækkeservietter og bakker, så du nemt kan få lidt mere farve i dit køkken.

Populære filtre

50 kr rabat - tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her!*

*Gælder din første ordre over 1.000 kr. Rabatkoden er kun gyldig i en begrænset periode. Rabatkoden kan ikke bruges i kombination med andre rabatkoder og gælder ikke for fragt- og/eller administrationsomkostninger. Gælder ikke produkter fra &Tradition.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB