GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

BLIV MEDLEM - FÅ 50 KR. I RABAT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

Linum

Linum er et svensk tekstilmærke, der er kendt for sine kvalitetstekstiler i dæmpede farver, som passer til alle hjemmets rum. Bæredygtigt design inspireret af den skandinaviske natur..
137 resultater sorteret efter
1
...
4
Side 1 af 4

Linum – Svensk design siden 1966 

Inspireret af farverne og formerne fra svensk natur skaber Linum taktile tekstiler til hjemmet, der kun bliver smukkere med tiden. I hver kollektion finder du langvarige klassikere til det bevidste moderne hjem, der udstråler stil, enkelhed og kvalitet ned til mindste detalje. 

Hvilke produkter fra Linum er mest populære? 

I sortimentet fra Linum finder du tekstiler til alle rum i hjemmet, fra pudebetræk og tæpper til servietter og håndklæder. Alle disse varer har et tidløst svensk design med moderne elementer og fokus på godt håndværk. Vi har sammensat et udvalg af Linums mest populære produkter til dig. 

Top 3 produkter fra Linum 

  • Pepper sædehynder 
  • Paolo sengetæpper 
  • West dug 

Historien bag Linum 

Det svenske mærke Linum startede sin rejse for omkring 50 år siden, da et uventet venskab opstod mellem svensk design og indisk håndværkstradition. 

Linums grundlægger rejste til Indien for første gang i 1966 og mødte ved et tilfælde to ambitiøse brødre. Et livslangt venskab og forretningsmæssigt samarbejde begyndte, hvor alle parter delte den samme vision og værdier omkring tradition, kvalitet og bæredygtighed. Sammen ønskede de at skabe noget i harmoni med både menneske og natur. 

Hvad kendetegner Linums tekstildesign? 

Tekstilprodukterne fra Linum er kendetegnet ved en klar taktil følelse og et sofistikeret og raffineret udseende. Næsten alle materialer, der anvendes, er naturlige materialer inklusiv bomuld, uld og hør. 

Hvordan arbejder Linum med bæredygtighed og miljøet? 

Siden de første væv har mærket stræbt efter at være i front med bæredygtig produktion, gode arbejdsforhold og mindst mulig miljøpåvirkning. Derfor er al produktion ISO 1400-1 certificeret. Kun OEKO-TEX godkendt farvning anvendes med et lukket vandsystem, hvor 94% af alt vand genbruges under farvningsprocessen, de resterende 6% fordamper. Al produktion er fri for kemikalier, der kan være sundhedsskadelige, og derfor er alle stoffer både antistatiske og allergivenlige. 

Få 50 kr. i rabat på dit næste køb! Og samle point på dine køb som medlem i vores kundeklub.

Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB